MP Trabzonspor'a yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

MP Trabzonspora yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 13:35

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, SunExpress ile ulaşım sponsorluğu anlaşması yaptı.

Trabzon'da yeni açılan tarihi Cephanelik Resturant'ta yapılan imza törenine, kulüp başkanı Saner Ayar, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas ile kulüp genel direktörü Doğan Hakyemez ve bordo-mavili oyuncular katıldı.

Başkan Saner Ayar, Trabzon kentine spor anlamında yapılan yatırımların yarının gençlerine bırakılan en önemli miraslardan birisi olacağını belirterek, “Bu anlamda SunExpress firmasının Trabzonspor basketboluna yapmakta olduğu maddi ve manevi yatırımlar için teşekkür ediyor, ayrıca Trabzon'dan Almanya'nın Frankfurt ve Stuttgart kentine başlayan direkt uçuşların Trabzon halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Say ise Trabzonspor'un ülkenin en değerli spor markalarından biri olduğunu kaydetti.

Bu markanın futboldan sonra basketbolda da ligin en değerli takımlarından biri olacağına kuşkularının olmadığını belirten Say, “Bu nedenle geçtiğimiz sezon başladığımız desteğe, bu yıl Beko Basketbol Ligi'nde de devam etmekten mutluyuz. Trabzon'un sporla bütünleşmiş bir şehir olduğunun farkındayız. Burada spora ve sporcuya sağlanan katkının, Trabzon'a verilecek en önemli hizmetlerden biri olacağının bilincindeyiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!