MP Antalyaspor'da hazırlıklar tam gaz

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyasporda hazırlıklar tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2013 13:48

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20 haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bir kısmı ısınma hareketleri ve hafif tempolu koşunun ardından dar alanda 5'e 2 pas çalıştı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların diğer bir kısmı ise yarı sahada karın ve bel bölgesini geliştiren “core” çalışması yaptı.

Kaleciler Hakan, Sammy ve Polat, kaleci antrenörü Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanın ikinci bölümünde futbolcular, turuncu ve yeşil formalar giyerek, iki gruba ayrıldı. Teknik Direktör Özdilek, hücum ve kanat oyuncularının daha hareketli olmasını ve kontrol ettikleri topu bekletmeden en müsait arkadaşına isabetli şekilde ulaştırmalarını istedi. Oyunu ara ara durduran Özdilek, kırmızı-beyazlı oyuncuları topları iyi kullanmaları yönünde uyardı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümünde futbolcular, 11'erli iki gruba ayrılarak, tam sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maç, 20'şer dakikalık iki devre halinde oynandı. Turuncu takımın kalesini Sammy, yeşil takımın kalesini ise Hakan korudu. Mücadele düzeyinin yüksek olduğu karşılaşma, yeşil takımdan Emrah Başsan'ın attığı gol ile 1-0 sona erdi.

İdman çift kale maçın ardından yapılan egzersiz hareketleri ile tamamlandı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi gören Ömer Şişmanoğlu katılmadı. PAF takımdan oyuncuların da katıldığı antrenmanda Tita, bir süre fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı dayanıklılık çalıştı. Antalyaspor taraftarı bir grup, antrenmanın sonunda teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Medical Park Antalyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!