Mourinho'nun efsane sözleri

Güncelleme Tarihi:

Mourinhonun efsane sözleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 17:37

Dünyanın en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Jose Mourinho, sivri diliyle de ünlü. Portekizli çalıştırıcının futbol tarihine geçmiş çok sayıda unutulmaz sözü bulunuyor. İşte onlardan bazıları:

Haberin Devamı

CLAUDIO RANIERI'YE...
İngiltere'de 4 yıl kaldı, sadece günaydın ve iyi günler demeyi öğrendi, başka kelime öğrenemedi.

ARSENE WENGER'E...
Bence o röntgenci dedikleri türden biri. Diğer insanları gözetlemeyi seviyor. Bazı insanların evinde büyük bir teleskop vardır ve diğer ailelerin ne yaptıklarını izlerler. O da Chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...

Mourinhonun efsane sözleri

NEWCASTLE UNITED MAÇI SONRASI
Newcastle, sahanın ortasına inek parketmiş gibiydi. Ondan sonra oyun durdu; çünkü sahanın içinde inek vardı.

"KOLAY İŞ İSTESEYDİM..."
Chelsea'nin başına geçmesinin ardından; "Kolay bir iş isteseydim, Porto'da kalırdım. Güzel mavi bir koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, Tanrı ve Tanrı'dan sonra ben.

Haberin Devamı

Mourinhonun efsane sözleri

"EĞER ABRAMOVİCH..."

"Eğer Abramovich bana idmanlarda yardım etseydi, ligin dibinde olurduk. Ben onun yerine işin başına geçseydim, şu anda batmış olurduk.

EŞİNİN DİYETİNE BAKSIN
Mou'nun pisliklerini temizliyoruz diyen Benitez'in eşine Mou'dan cevap; "Hanımefendinin kafası karışmış. Vaktini eşinin diyetine harcamalı. "Benitez'in benim yerime gittiği tek kulüp Inter Milan'dı ki, o sıralar Avrupa'nın en iyisi olan takımı 6 ayda mahvetti"

"KUPA İÇİN TEŞEKKÜR ETMELİ"
Inter ile Devler Ligi'nin alıp ayrıldığı sezonun ardından, Benitez'in Dünya Kulüplerarası Şampiyonası'nı kazanması üzerine; "Ona verdiğim bu kupa için bana teşekkür edecektir"

Mourinhonun efsane sözleri

UEFA KUPASI YORUMU

UEFA Kupası'na gider "UEFA Kupası'nı kazanmak istemiyorum. Bu benim için büyük hayal kırıklığı olur. Oyuncularımın, UEFA Kupası'nı bizim yarıştığımız bir yer olarak algılamasını istemiyorum"

Haberin Devamı

"ONUN SIFIR KUPASI VAR"
Frank Rijkaard ile ilk buluşmalarında, karşılaştırılması üzerine; "Benim menajerlik geçmişim, Rijkaard ile karşılaştırılamaz. Sıfır kupası var, ben de ise çok kupa var.

Mourinhonun efsane sözleri

"BENİ GEORGE CLOONEY OYNASIN"

"Eğer benim hayatımı film yapacaklarsa George Clooney oynasın. Fantastik bir aktör ve eşim de onun oynamasını istiyor.

"ÖZEL BİRİYİM"
Beni kibirli olarak görmeyin ama, Avrupa şampiyonuyum ve sanırım 'özel biri'yim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!