Moshoeu rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Moshoeu rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor'un yıldız oyuncusu için Başkan Sefa Sirmen'le temas kuran Beşiktaş yöneticileri olumlu yanıt aldı. Kesin karar, G.Saray maçından sonra çıkacak.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, dördüncü yabancı transferi konusunda hassas davranıyor. Transfer Komitesi Başkanı Serdar Bilgili, alınmasını düşündükleri, Türk futbolunu tanıyan ve Beşiktaş'ın oyun sistemine uyacak oyuncuların listesini Teknik Direktör Toshack'a verdiklerini belirtti.

Bu futbolcular arasında üzerinde en çok durulan ismin Kocaelispor'un yıldız oyuncusu Moshoeu'nun olduğunu belirten Serdar Bilgili, temaslara başladıklarını söyledi. Bilgili, Kocaelispor Kulübü Başkanı Sefa Sirmen ile yaptıkları ilk görüşmede Güney Afrikalı futbolcunun transferi için olumlu yanıt aldıklarını ifade etti.

Moshoeu'nun transferine olumlu baktığını belirten Teknik Direktör Toshack, Güney Afrikalı futbolcuyu tanıdığını söyledi. Toshack, bu transfer konusundaki kesin kararını G.Saray ile yapılacak TSYD Kupası maçı sonrası açıklayacağını belirtirken Yönetim Kurulu'nun da Galli çalıştırıcının tavrına göre davranacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!