Mor Menekşelerin büyük Juventus kini

Güncelleme Tarihi:

Mor Menekşelerin büyük Juventus kini
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2012 17:20

Fiorentina yönetimi, Karadağlı genç yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılmasına izin verecek; ancak sözleşmesine bir madde eklemek istiyor.Avrupa'nın dev ekiplerini peşinde koşturan Karadağlı genç yetenek Stevan Jovetic'in kulübü Fiorentina, gelecek teklifleri ancak sezon sonunda değerlendirecek.Jovetic için bu transfer döneminde Manchester City ve Juventus ciddi teklifler yapmışlardı. Corriera dello Sport'un haberine göre; Mor Menekşeler, yıldız forvetinin Torino ekibine gitmesini önlemek için sözleşmesine özel bir madde koymayı hedefliyor. Jovetic'in mukavelesine 'Juventus'a gidemez' şartı eklemeyi düşünen Fiorentina yönetimi, siyah beyazlı ekipten gelen 25 milyon euroluk teklifi elinin tersiyle itmişti.BERBATOV'DAN KALAN KİN!Transfer sezonunda Dimitar Berbatov'u Floransa'ya davet eden Fiorentina kulübü, Bulgar futbolcunun kendisi için satın alınan uçak biletini yakarak, Münih'te Juventus kulübü yetkilileri ile bir araya gelmesine çok kızmıştı. Berbatov ve Juventus'a ate

Avrupa'nın dev ekiplerini peşinde koşturan Karadağlı genç yetenek Stevan Jovetic'in kulübü Fiorentina, gelecek teklifleri ancak sezon sonunda değerlendirecek. Sporx.com'un derlemesine göre, Jovetic için bu transfer döneminde Manchester City ve Juventus ciddi teklifler yapmışlardı. Corriera dello Sport'un haberine göre; Mor Menekşeler, yıldız forvetinin Torino ekibine gitmesini önlemek için sözleşmesine özel bir madde koymayı hedefliyor. Jovetic'in mukavelesine 'Juventus'a gidemez' şartı eklemeyi düşünen Fiorentina yönetimi, siyah beyazlı ekipten gelen 25 milyon euroluk teklifi elinin tersiyle itmişti.

BERBATOV'DAN KALAN KİN!

Transfer sezonunda Dimitar Berbatov'u Floransa'ya davet eden Fiorentina kulübü, Bulgar futbolcunun kendisi için satın alınan uçak biletini yakarak, Münih'te Juventus kulübü yetkilileri ile bir araya gelmesine çok kızmıştı. Berbatov ve Juventus'a ateş püsküren Mor Menekşeler; bu yüzden Torino ekibine oyuncu göndermek istemiyor.

Juventus ile aralarında oluşan gerginlik sonrasında Jovetic'in gitmesine izin vermeyecek olan Fiorentina, 40 milyon euro bonservisin yanında 'Juventus'a gidemez' şartı da eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!