Misse Misse harika Vugrinec ise suskun

Güncelleme Tarihi:

Misse Misse harika Vugrinec ise suskun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un F.Düsseldorf maçında Misse Misse, taraftarlara büyük ümit verdi. Gerek tekniği ile gerekse fizik gücü ve o gücü presine yansıtmasıyla herkesten tam not aldı. Hırvat Vugrinec'in ise Düsseldorf karşısında bekleneni veremedi. Zira henüz ısınma turlarında.

Öte yandan Trabzonspor'un sakat olan yıldız oyuncusu Hami Mandıralı'nın yarın Stuttgart'ta son kontrolden geçirileceği, ondan sonra topla çalışmaya başlayacağı öğrenildi. Bu arada yaklaşık 9 gündür Wiehl'da kampta bulunan Trabzon, bugün Stuttgart'a hareket ediyor.

Organizatör zorda

Trabzonspor kampını tertipleyen organizatörler, daha önce yapılan maç başına 55 bin marklık sözleşmeyi ağır bularak, bu rakamın yarı yarıya indirilmesi için yönetime başvurdu.

Vural: Tempomuz iyi

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fortuna Düsseldorf maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, takımının temposunu ve oyuncuların kondisyonunu çok iyi bulduğunu ve her geçen gün de daha iyiye gittiklerini belirterek, lige bomba gibi başlangıç yapacaklarını söyledi.

Misse Misse'nin kalitesini ortaya koyduğunu söyleyen Vural, idmansız olan Vurrineç'in zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti. Ogün'e övgüler yağdıran Vural, ‘‘Allah her teknik adama Ogün gibi bir asker nasip etsin. Kısa sürede gerçek Trabzon ortaya çıkacak'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!