Minnesota, İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Minnesota, İstanbuldaki hazırlıklarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 13:52

'NBA Europe Live Tour 2007' organizasyonu kapsamında İstanbul'da bulunan NBA takımlarından Minnesota Timberwolves, Türkiye'deki bir haftalık kamp çalışmalarını tamamladı.

Minnesota Timberwolves, Efes Pilsen'in Merter'de bulunan tesislerinde bu sabah gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, organizasyon kapsamında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Efes Pilsen ile karşı karşıya gelecek.

Minnesota Timberwolves Antrenörü Randy Wittman, yarın hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Wittman, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul'da iyi bir hafta geçirdiklerini söyleyerek, “İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Burada çok iyi imkanlarla karşılaştık. Verimli bir dönem oldu bizim için. Bize tahsis edilen çalışma alanları çok iyiydi. Artık oynamak istiyoruz. Bunun için çok heyecanlıyız” dedi.

Türkiye'yi çok beğendiğini kaydeden ABD'li çalıştırıcı, “İstanbul'un büyük olması ve insanların sıcaklığı ilgimizi çekti” derken, NBA'de forma giyen Türk oyuncular Hidayet ve Mehmet ile ilgili soruyu ise, “Hidayet ile 1 sene çalıştım. Çok başarılı bir oyuncu. Mehmet ise harika bir sezon geçirdi. Gelecek sezonlarda çok başarılı olacaklarına inanıyorum. İkisiyle de tanışmak mutluluk vericiydi” diye yanıtladı.

Randy Wittman, Efes Pilsen'in ABD'li antrenörü David Blatt ile ilgili ise, "David Blatt çok iyi bir antrenör. Avrupa Şampiyonası'nda Rusya'nın başında çok başarılı oldu. Efes Pilsen için iyi tercih" diyerek sözlerini tamamladı.

Minnesota Timberwolves oyuncusu Randy Foye ise, yarınki Efes Pilsen maçının çok eğlenceli olacağını ifade ederek, "Burada bizi misafir gibi ağırladılar. Yarın çıkıp oynayacağız ve eğleneceğiz" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!