Milliler Dünya Şampiyonası'na hazır

Güncelleme Tarihi:

Milliler Dünya Şampiyonasına hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2011 14:09

Kick Boks Milli Takımı, 20–27 Kasım tarihlerinde, İrlanda'nın başkenti Dublin'de yapılacak dünya şampiyonasının hazırlıklarını Elmadağ'da sürdürüyor.

Elmadağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Spor Müdürlüğü Kamp ve Eğitim Merkezi'nde, 10 günden bu yana Semi Contact ve Full Contact branşlarında çalışmalarını sürdüren milli takımda, 4 bayan ve 13 erkek sporcunun yanı sıra 1 başantrenör ve 8 antrenör yer alıyor.

Kick Boks Milli Takımı Başantrenörü İbrahim Pıtırlı, Dublin'de yapılacak şampiyonada Türkiye'yi 9 Semi Contac, 8 de Full Contac sporcusunun temsil edeceğini belirterek, “Dünya şampiyonasından çok iyi sonuçlarla Türkiye'ye dönmeyi amaçlıyoruz. Orada Türk Bayrağı'nı göndere çektireceğiz. Milli takımımızda daha önce dünya şampiyonu olan sporcularımız var. İnşallah altın madalya ile Türkiye'ye döneceğiz ve başarımızın üstüne bir başarı daha ekleyeceğiz. Takımımız 8 milli takım antrenörü nezaretinde çok ciddi antrenman dönemi geçirdi. İnşallah burada döktükleri terin karşılığını altın olarak alacağız” dedi.

Daha önce sporcu olarak dünya şampiyonluğunu kazanan ve bu kampa da Ankara bölgesinden antrenör olarak katılan Uğur Alparslan ise semi contac takımının başında Dublin'e gideceğini bildirerek, tüm sporcuların derece yapmaya yakın isimler olduğunu söyledi.

Full Contac branşında yarışan ve iki kez Avrupa Şampiyonu, bir kez Avrupa ikincisi, bir kez de dünya ikincisi ve aynı zamanda Balkan şampiyonu olan Hamza Kendircioğlu da, “İyi motive olduk. İnşallah 20–27 Kasım'da İrlanda'da yapılacak dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ülkemize altın madalyalar kazandıracağız” diye konuştu.

Dünya şampiyonu olmuş sporculardan Semi Contac branşında yarışan Ömer Tekce de kampın güzel geçtiğini, bu şekilde devam ederse şampiyonadan altın madalya kazanarak Türkiye'ye dönmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Kampa Mersin'den katılan Gözde Bayergi, 3 yıldır milli takımda yer aldığını dile getirerek, “Bayanlara kick boksu öneriyorum. Çünkü, hem zevkli, hem de bayanların kendilerini iyi hissetmeleri ve enerjilerini harcamaları için hafif bir spor dalı olarak görüyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!