Milli Takım, Bremen'de kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım, Bremende kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2012 19:11

Türkiye 17 Yaş altı Milli Futbol Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup maçlarına katılmak üzere Almanya'nın Bremen'e kentine geldi.

20-25 Mart tarihlerinde Bremen'de düzenlenecek grup karşılaşmaları için 19 Mart Pazartesi gününe kadar burada kamp yapacak milli takım, kentin kuzeyindeki bir otele yerleşti.

Milli takım kafilesini karşılayan Bremen Vatanspor'un eski başkanı Aykut Kopar, 17 Yaş altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer'e çiçek verdi ve başarı dileklerini iletti.

Gruptaki ilk maçında 20 Mart Salı günü ev sahibi Almanya ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekip, ikinci maçını 22 Mart Perşembe günü Portekiz, üçüncü ve son maçını ise 25 Mart Pazar günü Bulgaristan ile yapacak.
Teknik direktör Tecimer, yaptığı açıklamada, rahat bir yolculuğun ardından kamp yapacakları otele yerleştiklerini belirterek, “Futbolcularımın performansı çok iyi, ümit ediyorum iyi bir sonuçla yurda döneceğiz” dedi.

Milli takım kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:
Okan Kocuk, Mustafa Batuhan Altıntaş, Furkan Soyalp (Bursaspor), Atabey Çiçek, Alaaddin Okumuş, İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği), Muhammed Demirci, Ümit Karaal (Beşiktaş), Recep Niyaz, İbrahim Serdar Aydın (Fenerbahçe), Muhammet Mahmut Emir, Rahman Buğra Çağıran (Trabzonspor), Murat Demir (Manisaspor), Taylan Antalyalı (Bucaspor), Zahid Kaya (Göztepe), Tolga Aktay (Adana Demirspor), Ozan Can Şenol (Dardanelspor), Burhan Yıldız (İstanbulspor), Özgür Özdemir (Eintracht Frankfurt), Anıl Koç (Royal Standard De Liege).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!