Milli takım adayları kampta

Güncelleme Tarihi:

Milli takım adayları kampta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 10:58

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ile Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği'nin (FIVB) takviminde yer alan turnuvalara katılacak plaj voleybolu bayan ve erkek milli takımı aday kadroları, Antalya'nın Alanya ilçesinde kamp çalışmalarına başladı.

Alanya'nın Konaklı beldesindeki Club Kastalia Tatil Köyü'nde kampa giren erkek ve bayan milliler, günde ortalama dört saat antrenman yaparak turnuvalara hazırlanıyor.

Kamp döneminin ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Plaj Voleybolu Milli Takım Antrenörü Atay Doğu, hedeflerinin; 15 Haziranda Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından Romanya'da düzenlenecek Challenge turnuvasında elemeleri geçerek ana tabloda yer almak olduğunu söyledi.

Türkiye'de düzenlenecek Balkan Büyükler Şampiyonası'nda ilk dört takım içerisinde yer almak istediklerini dile getiren Doğu, şunları kaydetti:
“Bu yıl altı uluslararası turnuvaya katılarak, başarı elde etmek istiyoruz. İlk defa plaj voleybolu milli takımı olarak uluslararası turnuvalara katılacağız. Kamp bölgesi olarak Alanya'yı seçmemizdeki en büyük neden, Nisan ve Mayıs aylarında çok sayıda yabancı ülkelerin plaj voleybolu takımı bu bölgede kamp yapıyor. Biz de kamp dönemimizde o takımlarla hazırlık maçı yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye'de plaj voleybolu geçtiğimiz yıl ilk defa gündeme geldi. Kurulan Plaj Voleybolu Ligi'nde kış döneminde 9 bayan ve 9 erkek takımı mücadele etti. Ligde oynayan oyunculardan da milli takım oyuncularını seçtik. Bundan sonraki süreçte de ilk turnuva tarihine kadar kamp çalışmalarımız değişik bölgelerde gerçekleştireceğiz.”

Aralarında, ikiz kardeşler Hakan ve Volkan Göğtepe'nin de bulunduğu milli takımların kadroları şöyle:
Erkek Milli Takımı: Engin Özbek, Murat Giginoğlu, Hakan Göğtepe, Volkan Göğtepe, Selçuk Şekerci, Mehmet Taşkıran, Çağlar Sayan.

Bayan Milli Takımı: Hatice Can Korucu, Özlem Engeloğlu, Esra Ötücü, Burcu Başer, Öznur Mızrak.
Antrenörler: Atay Doğu, Aykut Lale, Bilal Tanrıverdi, Ahmet Tuncay.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!