Milli takım açıklandı: Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu kadroda yok

Güncelleme Tarihi:

Milli takım açıklandı: Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu kadroda yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 18:20

A Milli Takım'ın 12 Kasım'da Brezilya ve 16 Kasım'da Kazakistan ile İstanbul'da oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Aday kadroda Gökhan Töre'nin daha önce milli takım kampında gerginlik yaşayıp silah çektiği Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu yer almadı.

Haberin Devamı

İşte aday kadro;

Kaleciler: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin
Savunma: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı
Orta Saha: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan
Hücum: Adem Büyük, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz


HÜRRİYET'İN HABERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ
15 Ekim 2013'de oynanan Türkiye-Hollanda maçı için kampa giren milli takımda Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre arasında gerginlik yaşandığı ve olayda silah çekildiği iddia edilmişti. Hürriyet bu olayın peşini bırakmadı ve Ekim ayında oynanan Çek Cumhuriyeti ve Letonya karşılaşmaları öncesinde Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ile konuştu. Baba Çalhanoğlu, Hürriyet'e olayı dıoğrulamış ve "Fatih terim'in çocuğuna silah sıkmaya kalksalar ne olurdu?" açıklamasını yapmıştı.

Çek Cumhuriyeti ve Letonya karşılaşmaları için açıklanan Milli Takım aday kadrosunda üç oyuncu da yer alırken Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu 'sağlık raporu' göndererek kampa katılmamışlardı.

Haberin Devamı



TERİM BASIN TOPLANTISI DÜZENLEMİŞTİ: EVET BİR HATA YAPTIM...
Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçları öncesinde konunun gündeme gelmesi ve Ömer ile Hakan'ın kampa katılmaması sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir basın toplantısı düzenlemişti. Toplantıda hayli gergin olan Terim yaşanan olayı doğrulamış ancak olayın kampta değil kamp sonrasında yaşandığını dile getirmişti. Terim ayrıca Gökhan Töre'yi tekrar Milli Takım kadrosuna çağırdığı için kendisine yöneltilen eleştirilere de sert çıkmış ve "Ben bir hata yaptım. 21 yaşındaki bir çocuğa sahip çıktım. Türk halkından özür diliyorum" demişti. Terim basın toplantısında son olarak gazetecilere de sert çıkmıştı: "Ben bu olaydan haberdar olduktan sonra Gökhan Töre'yi takıma almadım. Tam 7 maçta oynamadı. Sonra da bizi eleştiriyorsunuz. Arkadaşlar, siz hasta mısınız ya..."


HAKAN OLAYI ANLATMIŞTI: GÖKHAN VE ARKADAŞI BİZİ YERE YATIRDI...
Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu ise Almanya'da da ses getiren olay hakkında Alman ZDF kanalına açıklamalarda bulunmuştu. Çalhanoğlu olayın gelişimini anlatmışve Gökhan Töre ile yanındaki arkadaşının odalarını bastığını ve Töre'nin arkadaşının kendilerine silah çekip yere yatırdığını söylemişti.

Haberin Devamı








Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!