Milli Takım 4 parça

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım 4 parça
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 01:13

Takım olmaktan uzak bir görüntü çizen ay yıldızlı ekibimiz, başını Emre ve Arda’nın çektiği grup, gurbetçiler, kulüpçülük yapanlar ve gençler arasında bölünmüş durumda.

Haberin Devamı

1-Emre ve ona yakın oyuncuların tavırları diğerlerini rahatsız ediyor.

2-Gurbetçilerin, Türkiye kökenli futbolcularla diyaloğu zayıf.

3-G.Saray ve F.Bahçeliler birbirlerinden ayrı hareket ediyor.

4-Gençler ise görevlerini sessizce yerine getirip bir şeye karışmıyor.

2014 Dünya Kupası elemelerinde 3 gün içinde 2 maç kaybeden A Milli Takımımız, Brezilya şansını mucizelere bıraktı. Spor kamuoyunda Romanya ve Macaristan yenilgilerinden çok oynanan kötü futbol tartışma yarattı. Ekibimizin takım olmaktan uzak görüntüsü en büyük eleştiri konusu oldu.
Milli Takım’daki huzursuzluk ise, futbolcularımızın demeçlerine kadar yansıdı. Macaristan maçı öncesi ilk olarak “Akhisar’a 2 gol atmakla kral olunmaz” diyen Hamit Altıntop, sonra da “Abdullah Avcı gerçekten iyi bir çalıştırıcı. Fakat artık sert yüzünü göstermesi gerekiyor” diye konuştu. Hamit, bu sözleriyle Milli Takım içinde oluşan şu gruplaşmaları kastediyordu.

Haberin Devamı

AVCI'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

İŞTE AVCI'NIN KARNESİ

"LÜTFEN O MAKAMDAN GİDİN"


20 YILDA BÖYLE ÇÖKTÜK

Emre ve teknİk ekİbe yakın isimler

EMRE Belözoğlu ve Arda Turan başta olmak üzere teknik patronlar Abdullah Avcı ve Okan Buruk’a en yakın isimler bir grup oluşturdu. Bu oyuncuların sahada liderlik yapmaya çalışırken, futbolu çok biliyor davranışları ile takım içinde ciddi rahatsızlığa sebep olduğu belirtiliyor.

Gurbetçiler takımdan ayrı havada

MİLLİ Takım’daki gurbetçi sayısı, Abdullah Avcı ile tavan yaptı. Liderliğini Hamit’in üstlendiği Tunay, Sercan, Mehmet Ekici, Ömer ve Nuri gibi futbolcular kendi havasında. Gurbetçilerin, Türkiye kökenli oyuncularla diyalogları sınırlı.

İçeride kulüpçülük yapanlar var

G.SARAY ve F.Bahçeliler ayrı hareket ediyor. Kamp, Volkan Demirel ile Burak Yılmaz’ın kavga iddiası ile başladı. İki takım futbolcuları, Cem Yılmaz’ın gösterisinde bile ayrı oturdu. Burak ve Selçuk’un sakatlığı nedeniyle oynamamasının da F.Bahçelileri rahatsız ettiği konuşuluyor.

Gençler sorumluluk almıyor

MİLLİ Takım’daki gençler geçmişten gelenek olarak devam eden sessizliklerini koruyorlar. Nuri, Aydın, Emre Çolak, Hasan Ali, Semih, Mevlüt ve Cenk görev verilirse yerine getirmeye çalışıyor. Fazla sorumluluk almayıp takım içindeki gruplaşmada sıkışıp kalıyorlar.

Haberin Devamı

Çetin: Avcı tecrübesiz

FATİH Terim ve Hiddink’in yardımcılığını yapan Oğuz Çetin, Abdullah Avcı’nın Milli Takım için tecrübesiz olduğunu söyledi. Radyospor’a konuşan Çetin, “A Milli Takım’da derin futbol bilgisine ve tecrübeye ihtiyaç vardır. Avcı’nın o tecrübede olmadığı bilinen bir şey” dedi.

Avcı’ya Twitter’dan tepki yağdı

@beynimyazio: Son dakika: San Marino Teknik Direktörü, oyuncularına moral depolamak için Türkiye ile maç yapmak istiyor.

@SerhanHakansoy: Yenilmek değil de, hepimizin zoruna giden maçtan sonra Avcı’nın gülüşü oldu.
@kramponnet: Abdullah Avcı: Romanya maçını unutturacağımızı söylemiştik!

@YLMZMRGL: Ey Abdullah Avcı, bu Türkiye senden davacı.

Haberin Devamı

@ceyhunyilmaz: Abdullah Avcı: “En büyük sorun istikrar” demiş. Hocama bu noktada katılmıyorum. İstikrarlı bir şekilde yenili-yoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!