Milli Amigo Birol'a yol göründü

Güncelleme Tarihi:

Milli Amigo Birola yol göründü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 16:43

Ay - Yıldızlı bayrağa destek vermek için milli takımlarımızın ardından 40 ülke gezen milli amigo Birol Ertan, A Milli Futbol Takımımız'ın Avusturya ve Hollanda ile oynayacağı maçlarda da gurbetçilerimizi coşturacak.

Haberin Devamı

40 yılda 4 kıtanın 40 ülkesinde milli takımlarımızı destekleyip, Ay - Yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran Milli Amigomuz Birol Ertan, Avusturya ve Hollanda maçları için yeni bir Avrupa seferine çıkacak. 10 Ağustos tarihinde Almanya'ya gidecek olan temsilcimiz, buradan 15 Ağustos'ta Avusturya ile oynanacak hazırlık karşılaşması için Viyana'ya geçecek. Avrupalı Türkler'in büyük ilgi gösterdiği ve bağırlarına bastığı milli amigomuz, Türkiye'ye dönmeden 7 Eylül tarihinde Hollanda ile deplasmanda oynayacağımız Dünya Kupası Eleme Grubu maçında yine tribünlerde olacak ve gurbetçilerimizi coşturacak.

Hiç bir menfaat beklemeden 40 yıldır Ay - Yıldızlı bayrağa hizmet ettiğine dikkat çeken Amigo Birol Ertan, çabasının bazıları tarafından çarpıtıldığını, bu durumun kendisini üzmesine rağmen, yolundan çevirmediğini söyledi. Avrupa'daki vatandaşlarımız tarafından çok sevildiğini ve el üstünde tutulduğunu da belirten Ertan, "Gurbetçilerimizin kalbi hep Türkiye için atıyor. Avrupalılar'a karşı kazandığımız başarılar onları çok mutlu ediyor. Ben de onların bu duygularına katkı yapmak için hep yanlarında oldum. Türk sporunun uluslararası alanda kazandığı başarılarda tribünde hep birlikte güldük, hep birlikte ağladık. Bu çabamda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!