Milan'da yaprak dökümü

Güncelleme Tarihi:

Milanda yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2012 22:52

Serie A'da Juventus'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Milan'da tam anlamıyla bir yaprak dökümü yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milan'ın efsanevi oyuncusu Alessandro Nesta'nın takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından, isimleri Milan'la özdeşleşen Rino Gattuso ve Pippo Inzaghi de ayrılma kararı aldı.

Son 13 yıldır kırmızı-siyah formayı giyen Gattuso, Milan Kulübü Asbaşkanı Adriano Galliani'ye "bir yıl takımın dışında kalma" kararını açıkladı. Gattuso, görüşme sonrası "Artık bir kenara çekilip, yerimi başkalarına bırakma zamanı geldi. Sadece 'hoşçakal' diyorum. Bir yıl takımın dışında kalacağım. Sonrasını göreceğiz. Milan bana, benim onlara yaptığımdan daha fazlasını yaptı" diye konuştu.

Bir ayrılık kararı da emektar oyuncu Pippo Inzaghi'den geldi. 2001 yılından beri Milan forması giyen Inzaghi, futbolculuk kariyerini bitirme kararı aldı.

Milan'ın resmi internet sitesinde yayınlanan Inzaghi imzalı mektupta, "Herşeyden önemlisi ben, bizim için oynadım ve yendim" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Bu sezon beklediğini bulamayan Milan'da yaprak dökümünü takiben hareketli bir transfer sezonu yaşanacak. Milan'ın genç bir kadro oluşturma isteğini, transferde genç yıldızlar üzerinde yoğunlaştırarak hayata geçirmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!