Milan'da Kaka da sakatlandı

Güncelleme Tarihi:

Milanda Kaka da sakatlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2013 21:19

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan, Brezilyalı oyuncusu Kaka'nın, kalçasındaki sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, hafta sonu oynanan ve 2-2 tamamlanan Torino maçında sakatlanarak yerini 70. dakikada Valter Birsa'ya bırakan Kaka'nın, 18 Eylül'de Celtic ile yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. Yapılan testler sonucunda, transferin son günlerinde Real Madrid'den ayrılarak eski takımına dönen Kaka'nın, sol kalçasındaki addüktör kasında hasar tespit edildiği ve 31 yaşındaki oyuncunun durumunun, 10 gün sonra yeniden kontrol edileceği bilgisi verildi.

Böylece Riccardo Montolivo, Ignazio Abate, Mattia De Sciglio, Matías Silvestre, Daniele Bonera ve Giampaolo Pazzini'nin ardından, Kaka da Milan'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin açılış maçında İskoçya temsilcisi Celtic ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkarıldı. Sakatlıkları süren Stephan El Shaarawy ve Andrea Poli'nin durumu ise belirsizliğini koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!