Milan Baros Antalyaspor'a transfer oldu

Güncelleme Tarihi:

Milan Baros Antalyaspora transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2013 11:26

Medical Park Antalyaspor'un prensipte 1 yıllık anlaşma sağladığı Galatasaray'ın eski golcü oyuncusu Milan Baros, bu sabah Antalya'ya geldi.

Haberin Devamı

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Medical Park Antalyaspor yönetim kurulu üyesi Hüseyin Samut ve kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Milan Baros, gazetecilerle kısa bir açıklama yaptı. Çek futbolcu, "Türk futboluna geri döndüğüm için mutluyum" dedi.  Milan Baros, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Medical Park Hastanesi'ne götürüldü. Baros'un bugün 1 yıllık sözleşmeye imza atabileceği öğrenildi.

BAROS SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Medical Park Antalyaspor'a imza için kente gelen Milan Baros, Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kulüp yönetim kurulu üyesi Hüseyin Samut, kulüp dış ilişkiler sorumlusu Burak Uysaloğlu ile birlikte hastaneye gelen Milan Baros'u, kapıda kulüp doktoru Burhanettin Çalım karşıladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Baros, daha sonra beraberindekilerle birlikte sabah kahvaltısına geçti.

BAROS: ŞOV YAPMAYA GELDİM

Kulüp yönetim kurulu üyesi Hüseyin Samut, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Milan Baros'un kendisine çok iddialı sözler sarfettiğini belirtti. Hüseyin Samut, "Böylesine yetenekli bir futbolcuyu Antalya'ya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Havalimanı dönüşünde arabada bana Antalya'da çok iddialı olacağını söyledi. Ayrıca burada şov yapacağını ve kulüpte başarılı olacağını ifade etti. Galatasaray'daki performansından daha büyük performans sergileyeceğini vurguladı. Biz de bundan mutlu olduk" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!