Mike Adams geliyor

Güncelleme Tarihi:

Mike Adams geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 17:47

Vita Park Golf Resort dünyaca ünlü golf üntrenörü Mike Adams’ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bodrum ve Milas’ın uluslar arası standarttaki ilk golf tesisi olan Vita Park Golf Resort’un, 18 delikli Milas par-71 sahasında yer alan Mike Adams Golf Akademisi’nde, her yıl 2-3 kez düzenlenmesi planlanan Mike Adams Golf Okulu’nun ilki, 9-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’de ilk kez eğitim verecek olan Florida Golf Akademisi antrenörü Mike Adams, dünyanın en iyi 50 golf antrenörü ve golf turnuva koçu arasında gösteriliyor. “Swing Doktoru” lakabıyla anılan Mike Adams, oyuncunun kendi yapısına ve fiziki kondisyonuna uygun olarak geliştirdiği swing hareketi ile en iyi performansı almasını ve keyifle oynamasını sağlıyor.

“Golf’de Swing Hareketinin Kanunu” ile birlikte golf üzerine on bir kitap yazan Mike Adams’ın öğrencileri arasında Amerikan başkanlarından, ünlü Hollywood artistlerine kadar geniş bir kitle yer alıyor.

Haberin Devamı

9-11 Kasım ve 12-14 Kasım tarihlerinde 3’er günlük planlanan golf okulunda 6-12 kişi arası oluşturulacak gruplara Mike Adams tarafından eğitimin verilecek. Ayrıca, 15-16 Kasım tarihinde de yine Mike Adams’dan birer saatlik özel ders alma imkanı sunulacak.

Üç günlük teorik ve pratik golf eğitimi süresince, oyunculara video analizi uygulaması, vuruş teknikleri ve golf oyunu esnasında doğru seçim yapmanın incelikleri aktarılacak.

Vita Park Golf Resort’ta yine Mike Adams’dan eğitim almış antrenörlerden biri olan Geoffroy de Dieudonné tarafından yılboyu İngilizce ve Fransızca olarak golf eğitimleri de verilmeye devam ediyor.

Ege’nin İlk Golf Turnuvası Vita Park Golf Resort’te

Golf tutkunu dünya jet sosyetesini Bodrum’a çekmeyi hedefleyen Kempinski Hotel Barbaros Bay ve KREA Gayrimenkul, beldenin ilk 18 delikli golf sahası Vita Park Golf Resort’ta, Ege’nin ilk golf turnuvası “Kempinski Bodrum Ege Kupası” da yine 15-16 Kasım’da düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!