Metin Sertoğlu: Son damlasına kadar!

Güncelleme Tarihi:

Metin Sertoğlu: Son damlasına kadar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 1999 00:00

Metin SERTOĞLU
Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta geçmişi ve geleceğiyle dillendirdiğim, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sn. Fikret Ünlü'den gelen, anlamlı olduğu kadar da Türk sporunun geleceğine bağlamlı mesajına birlikte bir göz atalım.

Sn. Metin Sertoğlu,

Hürriyet Gazetesi'nin 4.6.1999 tarihli sayısında ‘‘Fikret Ünlü’’ başlığıyla yer alan yazınızı büyük bir memnuniyetle okudum.

Gerçek dostun kaleminden, özenle seçilerek kağıda dökülen yazınızın her sözcüğü çalışmalarımda bana güç katacaktır.

Sporun içinden gelen arkadaşınız olarak yapıcı eleştiri ve görüşlerinizin ışığında,

Türkiye'yi her alanda dünya devletleri arasında layık olduğu değere taşımak için terimin son damlasına kadar çalışarak bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.

Bu duygu ve düşüncelerle başarılar diler, sevgi ve saygılar sunarım. Sn. Ünlü'ye bizlerden de gönüller dolusu saygı ve sevgiler olsun, ülkemiz sporu için akıtacağı her bir ter taneciğini silmek için havlu, ateşli yüreğini serinletmeye dost olarak yanında kalacağız.

Polis okulu öğrencileri

Öte yandan Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın İl Emniyet Müdürü Sn. Tekin Akın'ın söylediklerinden oldukça keyiflendim. Tabiatın ve doğal dengenin korunması, av yasaklarına uymayanların uyarılması ve yakalanması, ekolojik dengenin muhafaza edilebilmesi amacı ile devletin genel güvenliği ve ülkenin doğal güzelliğini korumakla görevlendirilmek üzere kısa bir süre sonra mezun olacak, Aydın Polis Okulu'ndan 245, Nazilli Polis Okulu'ndan 283 öğrenciye konferans verilmiş.

‘‘Doğal Hayatın ve Dengenin Korunması ile Kara Avcılığı İhlallerinin Önlenmesi’’ adı altındaki söyleşiye; İl Emniyet Müdürü Tekin Akın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halit Akbay, Milli Parklar Bölge Mühendisi Sadık Yılmaz, Emniyet Ruhsat İşlemleri Şube Müdürü Hakan Yılmaz ve Aydın Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Temsilcisi konuşmacı olarak katılmışlardır.

Koçum Jandarmam görevi başında, ormancılarda kan değişikliği yapılıyor. Polis teşkilatında kıpırdanma başladı. İnsanlık, doğa, çevre ve hayvancıklar için el ele, gönül gönüle vermişler, temiz toplum için çağdaş ve huzurlu bir yaşama ortamı yaratıyorlar. Haydi kolay gelsin..



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!