Metin Oktay ödülleri jürisinde 2 Fenerli 1 Beşiktaşlı

Güncelleme Tarihi:

Metin Oktay ödülleri jürisinde 2 Fenerli 1 Beşiktaşlı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2012 00:52

G.Saray’ın efsanesi adına düzenlenen yarışmanın jürisinde F.Bahçeli Can Bartu ve Şenes Erzik ile Beşiktaşlı Sanlı Sarıalioğlu’nun bulunması dikkat çekti.

Haberin Devamı

GALATASARAY Spor Kulübü’nün organize ettiği “Metin Oktay Fair Play Yarışması’nın” jürisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaşlılığı ile bilinen isimler de yer aldı. Sarı kırmızılı kulübün efsanesi adına ödülleri verecek jüride, sarı lacivertli camianın sembollerinden Can Bartu, yine F.Bahçeliliği ile tanınan Şenes Erzik ve Beşiktaş’ın unutulmaz kaptanı Sanlı Sarıalioğlu’nun bulunması gözden kaçmadı.

Görüş alışverişi

Türk futbolunun yetiştirdiği efsane futbolcu Metin Oktay’ın sportmenliğini ve örnek kişiliğini yeni nesillere aktarmak ve temsil ettiği fair-play ruhunu yeniden canlandırmak amacıyla başlatılan yarışmanın jürisi yaptıkları toplantıda görüş alış verişinde bulundu.

Aysal’la bir araya geldiler

Jüri üyeleri, G.Saray Başkanı Ünal Aysal’la yemekte buluştu. Toplantıya sarı kırmızılıların eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, İkinci Başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, TMOK Başkanı Uğur Erdener, TSYD Eski Başkanı ve spor yazarı Atilla Gökçe, Digitürk İcra Kurulu Başkanı Ertan Özerdem ve Works Ajans Başkanı Atilla Aksoy da katıldı.

Haberin Devamı

Birinci 50 bin TL ile ödüllendirilecek

YARIŞMADA birinci seçilecek kişi ya da kurum 50 bin TL ödül kazanacak. Ödül töreni, Metin Oktay’ın sonsuza uğurlandığı 13 Eylül haftasında Türk Telekom Arena’da yapılacak ve yarışmanın ilk ödülü 2013 yılında verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!