Metin Görgün:Zevkli maç

Güncelleme Tarihi:

Metin Görgün:Zevkli maç
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2002 13:17


Üst seviyedeki oyunculardan kurulu denk takımların, hele erkeklerdeki maçlarına doyum olmuyor. Diyarbakır'ın büyülü atmosferinde yoğun ilgiyle karşılaşan oyuncular da kendilerini seyretmeye gelenlere voleybolun en güzel hareketleriyle karşılık verdiler.

Haberin Devamı

Arçelik-Erdemir maçları her zaman zevkli ve de sonucu belli olmayan karşılaşmalardır. Arçelik son dönemde iyi bir form yakalamışken, Erdemir'de Avrupa kupasından elendikten sonra büyük bir düşüş vardı. Bu açıdan bakıldığında ibre Arçelik'i gösterirken, dibe vuran Erdemir'in tekrar yükselişe geçmesi için böyle bir maçı kazanmaya ihtiyacı vardı.

Yeni sistem (rally point) üst üste yapılan hataların telafisini imkansızlaştırıyor. Bu yönden oyuncuların maçın her anında maksimum konsantrasyon içinde bulunması gerekiyor ki, bu gerçekten çok zor birşey. Erdemir'de Sinan ve Voronkov takımlarının en iyi oyuncularıydı. İki takım da çok inişli çıkışlı oynadı. Oyunun genelinde Arçelik'te Stefanov iyi bir hücum yüzdesi yakaladı. Gökhan belli bir seviyenin altına hiç düşmedi. Volkan ve Ahmet için iyi ya da kötü diye yargıda bulunmak çok zor. Ancak sırtı tutuk olan Hakan ve Mehmet vasatı aşamazken, pasör İnoslav da Erdemir'in iyileri arasındaydı. Zevkli maçı beşinci sette kazanan Arçelik oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!