Metin erdi muradına

Güncelleme Tarihi:

Metin erdi muradına
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2006 00:00

Metin Şentürk, Fulya Kalkavan'la nikah kıydığı Palet 3'te "Hırsız Polis" dizisinin meşhur ettiği ve herkesin diline yerleşen "İmkansız Aşk" şarkısını tam sekiz kez söyledi.

Haberin Devamı

 

 

Metin Şentürk, önceki akşam Halis-Meziyet Kalkavan'ın kızları Fulya Kalkavan'la, sahneye çıktığı Tarabya'daki Palet-3 adlı mekanda evlendi. Nikah saatine kadar evleneceğini herkesten saklayan Şentürk, düğününe sadece çok yakın dostlarını davet etti. Evliliğe karşı oldukları için gelinin anne ve babası nikaha katılmadı. Aileden sadece Hakan ve Taylan Kalkavan nikahtaydı.

 

 

Metin erdi muradına
Â
Metin erdi muradına
Â
Metin erdi muradına

Haberin Devamı

 

Hakan Kalkavan'ın bir dönem Beşiktaş Kulübü'nün yönetiminde olmasından dolayı düğünde Beşiktaş yöneticiler de vardı. Koyu Fenerbahçeli Şentürk, eşinin Beşiktaşlı olmasından dolayı düğün konseptini siyah-beyaz ağırlıklı yaptırırken, kendisi de siyah-beyaz damatlık giydi. Düğününde şarkı da söyleyen Şentürk, "İmkansız Aşk"ı tam sekiz kez okudu.

 

Metin erdi muradına
Â
Metin erdi muradına

 

Düğüne kız tarafının isteği üzerine basın alınmadı. Düğünün yapıldığı Palet 3'te ışıkları kapatıp kapıya kilit vurduran Şentürk, hiçbir şekilde içeri gazeteci alınmamasını istedi. Çıkış için bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakıp yine görüntü vermeyen Şentürk'ün düğününde, Birol Güven, Oktay Kaynarca, Serkan Yazıcı gibi ünlü isimler de yer aldı.

 

Metin erdi muradına
Â
Metin erdi muradına

Haberin Devamı

 

Düğünden görüntü almak için ağaçlara tırmanan gazeteciler ilginç görüntüler oluşturdu.

/images/100/0x0/55ea3c6ff018fbb8f8732277
 

 

 

 

 

GELÄ°NÄ°NÂÄ°KÄ°NCÄ° EVLÄ°LİĞİ

Nikah için dev bir pasta hazırlatan Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan, birbuçuk yıldır birlikte. Sekiz yıl önce sekiz ay süren bir evlilik yapan Fulya Kalkavan, 35 yaşında. Çift, 19 Mayıs'ta Amerika'ya gidecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!