Mesut Özil 2 hafta yok

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil 2 hafta yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2007 15:01

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynadığı maçta sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Schalke 04'ün genç yıldızı Mesut Özil 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Haberin Devamı

Yapılan kontroller sonucu sol ayağında, darbeye bağlı ödem oluştuğunu söyleyen genç yıldız, "Ancak doktorlar korkulacak bir şey olmadığını, 2 hafta sonra sahalara dönebileceğimi söylediler. Muhtemelen Hannover maçında takımdaki yerimi alabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ve Türk takımlarının durumunu da değerlendiren Mesut Özil şunları söyledi: "Grupta 4 puan ile 3. sıradayız. Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için hala şansımız var. Bu şansımızı sonuna kadar kullanacağız. Bir üst tura çıkacak konumu yakalayamazsak, en azından grubu üçüncü bitirerek UEFA Kupası'na devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'ın aldığı 8-0'lık mağlubiyet her Türk gibi beni de üzdü. Ama her şeye rağmen Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na devam etme şansı var. Beşiktaşlılar bu farklı mağlubiyeti unutup önündeki maçlara bakmalı. Fenerbahçe'ye gelince, Fenerbahçe PSV'yi sahasında yenerek büyük avantaj yakaladı. Ben Fenerbahçe'nin bir üst tura çıkmasına kesin gözüyle görüyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosu ile üst turlarda da iyi işler yapacağını düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!