Mesut Hoşcan: Süreci doğru şekilde yönetiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Mesut Hoşcan: Süreci doğru şekilde yönetiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 12:12

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA'nın başlattığı disiplin soruşturmasına ilişkin, süreci olabilecek en doğru ve etkili şekilde yönettiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Hoşcan, yaptığı yazılı açıklamada, dün İsveçre'nin Nyon kentinde özenle hazırlanmış başarılı bir savunma süreci geçirdiklerini vurguladı.

Eskişehirspor'un hak ve menfaatlerini korumak için gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucu savunmalarını verdiklerini ifade eden Hoşcan, şunları belirtti: "Bu süreci olabilecek en doğru ve etkili şekilde yönetiyoruz. Camiamız ve taraftarımız bilmeli ki bu çabalarımız sonucu UEFA nezdinde çıkabilecek her karar sonrası için FIFA/CAS dönemine de hazırlıklarımız tüm yoğunluğuyla devam ediyor. 23 Haziran'daki kura çekimi öncesi bu konuyu kulübümüz lehine sonuçlandırmak için yönetim kurulumuz ve çalışanlarımız olarak teyakkuz halindeyiz."

Hoşcan ve beraberindeki kulübün başkanvekili Ahmet Yalçın, kulüp CEO'su Mehmet Çetin, yönetim kurulu üyesi Mustafa Cem Toker, kulüp avukatı Oytun Süllü'nün temaslarının ardından bugün Türkiye'ye döneceği bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!