Messi'ye 1 milyon euro fark attı

Güncelleme Tarihi:

Messiye 1 milyon euro fark attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 09:13

Real’le olan sözleşmesini 2018’e kadar uzatan Ronaldo, yıllık 17 milyon Euro kazanacak.

Haberin Devamı

Yıllık 16 milyon Euro kazanan Arjantinli yıldızı bu alanda geride bırakan Portekizli, imaj haklarından elde ettiği gelirin de artık yüzde 40’ını değil yüzde 50’sini cebine koyacak.

REAL MADRİD Başkanı Florentino Perez, hedefine ulaştı ve Cristiano Ronaldo’yu takımda tutmayı başardı. Madrid temsilcisine yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinin haberine göre Portekizli yıldız, eflatun beyazlılarla olan sözleşmesini 2018’e kadar uzattı.
Başkan Perez’in “Herkes rahat olsun. Cristiano, futbolu Madrid’de bırakacak. Çünkü Zidane veya diğer büyük futbolcular gibi o da futbolu burada bırakmak istiyor” açıklamasından sonra görüşmelerin hızlandığı belirtilen haberde sözlü anlaşmanın yaklaşık bir ay önce gerçekleştiğini iddia etti. Bu anlaşmaya göre Ronaldo, İspanya’daki en çok kazanan futbolcu unvanına ulaşacak.

Haberin Devamı

İMAJ HAKKI PAYI DA ARTTI

HER alanda kıyaslandığı Barcelona’nın yıldızı Messi’den yıllık 1 milyon Euro fazla kazanacak olan Ronaldo, gelecek beş yılı için yılda 17 milyon Euro’luk bir ödemenin sahibi olacak. Yapılan anlaşmaya göre 28 yaşındaki futbolcu, imaj haklarından elde ettiği geliri de arttırdı. Cristiano Ronaldo, önceki sözleşmesinde imaj haklarından elde ettiği gelirin yüzde 40’ını kulübe vermek zorundaydı. Yeni anlaşmada yıldız futbolcu bu yüzdeyi 50’nin üzerine taşıdı. Ancak Real de Ronaldo’nun reklamdan kulübe getireceği artıyı da sözleşmede bir madde ile garanti altına aldı.

‘Herkes satılık ama o değil’

Messi’yi isteyen takım 580 milyon Euro ödemek zorunda.

BARCELONA Başkanı Sandro Rossell, asla satmayacaklarını söylediği Lionel Messi’nin bonservis bedelini açıkladı. Sport gazetesine açıklamalarda bulunan Barcelona Başkanı, Arjantinli oyuncunun serbest kalma bedelinin 250 milyon Euro olduğunu hatırlatıp, Messi’yi transfer etmek isteyen alıcı takımların vergilerle birlikte toplam 580 milyon Euro’yu kasasından çıkarmak zorunda olduğunu söyledi.

Mourinho’yu kale almıyorum

REAL Madrid’den ayrılıp yeniden Chelsea’nin başına geçen Jose Mourinho ile eski futbolcusu Cristiano Ronaldo arasındaki söz düellosu devam ediyor. “Menajerliğe 2000 yılında başladım. Öncesinde büyük hocaların yanında, büyük takımlarla çalıştım. 30 yaşında dünyanın en iyi oyuncusuna idman yaptırıyordum. Ronaldo’ya ama Cristiano Ronaldo’ya değil, gerçek Ronaldo’yla, Brezilyalı olanla” diyen Mourinho’ya Portekizli yıldız “Hayatta bazen cevap verilmeyi hak etmeyen yorumlar vardır ve bunu kale almıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Şeytanlar Chelsea’yi 2. kez reddetti

İNGİLTERE’de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan M.United, Rooney için Chelsea’nin ikinci teklifini de reddetti. ManU, sezon başında yeniden Chelsea’nin teknik direktörü olarak Premier Lig’e dönen Mourinho’nun çok istediği İngiliz yıldız için Maviler’i daha önce de geri çevirmişti. The Telegraph’ın haberine göre, ilk teklife olumsuz yanıt almasına rağmen 27 yaşındaki futbolcuyu ısrarla kadrosuna katmak isteyen Chelsea’nin, 25 milyon Sterlin’lik teklifi de kabul görmedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!