Merve Yazıcı, Samsun'da karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Merve Yazıcı, Samsunda karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2013 09:43

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda Altın madalya kazanan milli tekvandocu Merve Yazıcı, memleketi Samsun'da coşkuyla karşılandı

Haberin Devamı

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından, olimpiyat şampiyonu tekvandocu için Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Merve Yazıcı, şampiyonluktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Meksika'da bir başarı yakalayamadığım için olimpiyatlarda fazla beklentim yoktu. Çünkü dünya şampiyonasından elim boş dönmüştüm. Ama Sofya'daki ortamı gördükten sonra kendimi toparlamayı başararak en iyi performansımı gösterdim. Altın madalyayı almaya hak kazandım" diye konuştu.

Yazıcı'nın antrenörü Mustafa Gençtürk ise "Merve, kendisine olan güvenmi boşa çıkarmadı ve yakışanı yaptı. Onu yürekten tebrik ediyorum" dedi. Olimpiyat şampiyonu Merve Yıldız, daha sonra ailesi ve kendisini karşılamaya gelen sporcularla üstü açık otobüsle şehir turu attı. Şampiyon tekvandocu, Gençlik Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve antrenörü ile Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u da makamlarında ziyaret etti.

BAKMADAN GEÇME!