Mersin Hentbol yerini korumak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin Hentbol yerini korumak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 15:55

Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Mersin Hentbol, İstanbul Yeditepespor maçından galibiyetle ayrılıp ligdeki yerini korumak istiyor.

Haberin Devamı

Sportif direktör Osman Özoğlu, yaptığı açıklamada, ligin 21. haftasında topladığı 9 puanla sondan ikinci sırada bulunan İstanbul Yeditepespor ile karşılaşacaklarını hatırlattı. İstanbul ekibinin düşme potasında olmasından dolayı hırslı bir oyun ortaya koyacağını belirten Özoğlu, şunları söyledi:

"Güçlü rakiplere karşı mücadele etmek ne kadar zor oluyorsa, ligin son sıralarında bulunan takımlarla yapılan maçlar da bir o kadar zordur. Çünkü düşme potasındaki takımlar kazanmak için daha istekli bir oyun ortaya koyuyor. İstanbul Yeditepespor maçı, yerimizi koruma adına önemli bir maç. Elimizden gelenin en iyisini yaparak deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz. Rakiplerimizi ciddiye alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde topladığımız 23 puanla 5. sırada yer alıyoruz. Daha yukarılara tırmanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Maç programlarının yoğunluğundan dolayı kadro sıkıntısı yaşadıklarını da dile getiren Özoğlu, "İki günde bir maç yapar hale geldik. Maç trafiğinin yoğunlaşması dolayısıyla oyuncularımızın sakatlıkları da peş peşe gelmeye başladı. Şu an Nihat, Oleg ve Ozan sakatlıkları dolayısıyla maça çıkamıyor. Maç programlarında düzenleme yapılmasının bir zorunluluk olduğunu federasyonumuza ilettik. Bu sorunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. " diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!