Merak etmeyin iki transfer daha yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Merak etmeyin iki transfer daha yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2014 22:51

Sarı kırmızıların, yeni oyuncu sorularına karşılık “Gazetecilerin yanında bana bu soruyu soruyorsunuz. Eyvah” diye espri yapan Başkan Aysal “Sabırlı olun. Fiyatların düşmesi için son günü bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN Ünal Aysal’dan Brüksel’de transfer sözü... Belçika-Türkiye ticari ilişkilerinin 50.yıl dönümü nedeni ile Belçika Hükümeti’nin daveti üzerine White Star Kulübü ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray’da dün Başkan Aysal da Brüksel sokaklarında idi. Galatasaray’ın 1 numarası, yıllar boyunca yaşadığı Belçika’da takımını yalnız bırakmazken kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta yarışan gurbetçiler vasıtasıyla bütün sarı kırmızılılara müjdeyi verdi.

ÖNCELİK STOPERDE

BU sezon Olcan Adın, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin’i kadrosuna katan Galatasaray’da taraftarlar, eşi Fani Aysal ile beraber alışveriş yapan Başkan Aysal’dan transfer istedi. Sarı kırmızılıların bu talebi üzerine Aysal, “Gazetecilerin yanında bana bu soruyu soruyorsunuz. Eyvah” diyerek herkesi güldürdü. Başkan Aysal daha sonra da “Merak etmeyin, mutlaka 2 transfer yapacağız. 2 futbolcu mutlaka gelecek. Ancak sabırlı olun. Transferin son günlerini bekliyoruz. Neden derseniz, fiyatların düşmesi için son günü bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ünal Aysal’ın kastettiği 2 oyuncunun mevkileri ise Prandelli’nin isteği doğrultusunda önce stoper daha sonra forvet transferini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!