Memurlar Vakfi odul toreni

Güncelleme Tarihi:

Memurlar Vakfi odul toreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

19 MAYIS Ataturk’u Anma, Genclik ve Spor Bayrami’ni kutlama gecesi duzenleyen Memurlar Vakfi (ME-VA) Istanbul Subesi, Turk gencligine hizmetlerinden dolayi spor, sanat, medya dunyasinin unlu isimleri ile vakif ve cemiyetlere oduller verdi.

Sanatci Cuneyt Arkin ve Baris Manco adina esi Lale Manco’ya, gazeteci Serif Turgut’a, TV program yapimcisi Coskun Aral’a, genclige sahip cikan Mehmetcik Vakfi’na, Sigara ile Savasanlar Vakfi’na, TEMA Vakfi’na ve Turk Egitim Vakfi adina Aydin Bolak’a, Yesilay Cemiyeti’ne, Marmara Egitim ve Kultur Vakfi’na, spor dunyasindan basarili ve ornek sporcular Mehmet Ozdilek ile Ibrahim Kutluay’a, basarili spor adami Fatih Terim ve Avrupa Sampiyonu Eczacibasi Bayan Voleybol Takimi’na oduller verildi.

Kisi ve kurulus olarak toplam 12 odulun verildigi gecede konusan Cuneyt Arkin, ‘‘Turk gencliginin en buyuk dusmaninin alkol ve uyusturucu oldugunu saniyordum, yanilmisim. Turk gencliginin alkol ve uyusturucudan daha buyuk dusmanlari var. Soylememe hic gerek yok sizler onlarin ne oldugunu biliyorsunuz’’ dedi.

Odul torenine Fatih Terim, Besiktasli futbolcu Mehmet Ozdilek ve Serif Turgut Istanbul'da olmadiklari icin katilmadi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan gece, sinevizyon gosterisi ve odul toreninin ardindan sergilenen halk oyunlari ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!