Melo'nun kalbi Aslan için atıyor

Güncelleme Tarihi:

Melonun kalbi Aslan için atıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 23:49

Melo'nun yakın arkadaşı Ümit Akbulut, "Felipe Melo beni acilen evine çağırdı ve 'Galatasaray'da kalmak istiyorum' dedi. Inter Melo'ya şu an aldığının yüzde 50'sini veriyor. Niye gitsin" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE Galatasaray’ın gündemindeki iki önemli isim ile son dakika gelişmeleri...
Transferin bitimine 20 gün kala Cimbom’un ajandasının en başında Melo’nun durumunu çözmek ve Niasse transferini bitirmek var. Hamza Hamzaoğlu’nun, transferini ısrarla istediği Niasse için şu anda çözüm bekleyen tek sorun satın alma opsiyonu. Niasse’ı 1 yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen G.Saray’ın Lokomotiv Moskova Kulübüne sunduğu teklif şu idi:

“700 bin Euro 1 yıllık kiralama bedeli ve 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonu.”

Bu teklifi yapan G.Saray kenara çekildi.

“BEN GALATASARAY’DA KALMAK İSTİYORUM”

FELIPE Melo ise Inter, Almanya ve Amerika’dan istediği teklifleri alamadığı için dümeni iyice G.Saray’a kırdı. Menajeri Baster bugün yönetimle görüşecek ve idareciler yeni kontrat talebi halinde Melo’dan ücretinde indirim isteyecek.
Melo’nun önceki gün kalma mesajı adına G.Saray forma ile beraber poz verdiği yakın arkadaşı menajer Ümit Akbulut ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

“G.Saray formasını tutup poz vermeyi kendi istedi, mesajı alan aldı. Melo dün beni dün acilen evine çağırdı ve ‘Benim tercihim Türkiye burayı çok seviyorum G.Saray’da kalmak istiyorum’ dedi. Melo ‘Ben G.Saraylıyım’ diyor. ‘Kalbim Türkiye için atıyor’ dedi. G.Saray’da kalmaya karar verdi. Inter Melo’ya şu an aldığının yüzde 50’sini veriyor. Niye gitsin?”

BAKMADAN GEÇME!