Mehmet Kılkışlı güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Kılkışlı güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2013 13:27

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor'da kulüp başkanlığına Mehmet Kılkışlı yeniden seçildi.

Ticaret Odası Konferans Salonu'nda, Ahmet Gürel'in divan başkanlığı, Serkan Keskinler ve Levent Sayın'ın yazmanlıklarında gerçekleşen kongrede yönetim ve denetim kurulları için tek liste aday gösterildi. 188 üyeden 88'inin katılımıyla yapılan oylamada, 6 yıldan bu yana görevde bulunan Mehmet Kılkışlı, oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Kongrede söz alan Kılkışlı, spor kulüplerinin belediyeler olmadan ayakta duramayacağına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'den birkaç isteğimiz oldu. Bu isteklerimize kendisi olumlu yaklaştı, huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Hatta belediye başkan yardımcılarından Ozan Onur'un da yönetime girmesine yardımcı oldu. İnşallah önümüzdeki iki yıllık süreci hem yapılanma açısından hem de şapkamızı önümüze koyup bir kez daha iyi düşüneceğimiz bir süreç olur. Yeni oluşumun Bandırmaspor'a başarılar getirmesini diliyorum."

Kongereye katılan Pekel ise yeni yönetime başarı diledi, salonda bulunan sporseverlere bordo-beyazlı kulübe destek verdikleri için teşekkür etti.

Bandırmaspor yönetim kurulu, Ahmet Edin, Yaşar Bekdemir, Metin Yalçınkaya, Ozan Onur, Can Gülmezgil, Talip Yıldız, Hüseyin Baş, Bahadır Çolak, Ertunç İşbay, Tolga Tosun, Ünsal Yamaner, Mehmet Özbek, Uğur Maral'dan oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!