Mbokani için Cimbom'a ret

Güncelleme Tarihi:

Mbokani için Cimboma ret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 00:00

Galatasaray'ın transferde hareketli günlere başlıyor. Teknik direktör Rijkaard ile bir araya gelen Haldun Üstünel, Kongolu forvet Dieumerci Mbokani için teklifte bulundu ama ret cevabı aldı.

Sarı-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktör Frank Rijkaard ile bir araya geldi.

Haldun Üstünel ile Frank Rijkaard şu sıralarda görüşmelerini sürdürürken öncelikle transferde bir yol haritası çıkarmaya karar verdiler.

Haldun Üstünel'in daha önce temaslarda bulunduğu futbolcular ile ilgili ayrıntıları Hollandalı teknik adama anlattığı ve Rijkaard'ın onay vermesi durumunda transfer için harekete geçeceği öğrenildi.

Üstünel ile Rijkaard'ın pazar gününe kadar Hollanda ve İspanya'da transfer görüşmelerinde bulunacağı ve sarı-kırmızılı ikilinin pazar günü İstanbul'a birlikte dönecekleri öğrenildi.

MBOKANİ'DEN RET

Haldun Üstünel'in yürüttüğü transfer çalışmalarında ise Standart Liege'in golcüsü Dieumerci Mbokani için ret yanıtı geldi.

Bu sezon Belçika Ligi'nde Standart Liege'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kongolu forvetin transferi için girişimde bulunan Haldun Üstünel'e olumsuz yanıt verildiği öğrenildi.

Belçika kulübü Mbokani'yi satmayı düşünmediklerini belirterek, genç futbolcuyu bir sezon sonra 15 milyon euroya satmayı planladıkları bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!