Mavi-şimşekler, çok gol atıp, çok gol yiyor

Güncelleme Tarihi:

Mavi-şimşekler, çok gol atıp, çok gol yiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2013 12:39

Adana Demirspor, PTT 1. Lig'in 28. haftası sonunda rakip fileleri 46 kez havalandırıp kalesinde 46 gol yiyerek, en çok gol atan ve en çok gol yiyen ikinci takım oldu.

Mavi-şimşekler, 28. hafta sonu itibariyla ligde 51 gol atan lider Kayseri Erciyesspor'un ardından, 46 golle en çok gol atan ikinci takım haline geldi. Adana Demirspor, aynı zamanda ligin son sırasındaki MKE Ankaragücü'nün yediği 52 golün ardından kalesinde 46 gol görerek bu alanda da lig ikincisi durumunda bulunuyor.

Ligde 11 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 7 beraberliği bulunan Adana ekibi, sıfır averajla 40 puan toplayarak ligde 7. sıraya yerleşti. Adana Demirspor'un Brezilyalı forveti Junior ise attığı 12 golle gol krallığı sıralamasında 5. sırada yer alıyor. Dün oynanan Adana Demirspor-Bucaspor maçı, ligde bu sezonun en gollü maçına sahne oldu. Adana Demirspor'dan Erman, Özgür, Burak, Junior ve Nurullah'ın gollerine, Bucaspor'un Yasin'in 2, Umut, Efe ve Mehmet'in de 1'er golle karşılık verdiği maç 5-5 beraberlikle sonuçlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!