Masa tenisinde milli sınav

Güncelleme Tarihi:

Masa tenisinde milli sınav
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2011 17:23

Masa Tenisi Bayan ve Erkek Milli Takımları, 8-15 Mayıs tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenecek Dünya Bireysel Masa Tenisi Şampiyonası'na katılmak üzere yarın Hollanda'ya gidecek.

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler başkanlığındaki milli takım kafilesinde, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) Genel Kurulu'na katılacak federasyon başkanı Oktay Çimen, Akdeniz Masa Tenisi Birliği Asbaşkanı Veli Ozan Çakır ile antrenörler Sabahattin Sabrioğlu, Chao Jiang, Gürhan Yaldız ve sporcular Melek Hu, Şirin He, Fulya Özler, Gökçenur Güngör, Gençay Menge, Pengfei Jiang ile Bora Vang yer alacak.
Rotterdam'da 10-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Eurokids kampına katılacak antrenör Olcay Salıcı ile minik sporcular Simay Kulakçeken ve Abdullah Talha Yiğenler'in de kafilede yer alacağı bildirildi.

Federasyon başkanı Oktay Çimen, Dünya Şampiyonası ile ilgili yaptığı açıklamada, sporcuların ellerinden gelen en iyi dereceyi yapmak için mücadele edeceklerini ifade ederek, “Özellikle bayanlarda Melek Hu'nun şimdiye kadar alınan derecelerden en iyisini alacağını ümit ediyoruz. Dünya Şampiyonası'nda bir ilki daha başararak Türk masa tenisi tarihine not düşmek istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!