Marsilya'dan bile pahalı

Güncelleme Tarihi:

Marsilyadan bile pahalı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2012 00:59

Kırmızı siyahlı kulübün, F.Bahçe taraftarı için 100 TL’lik (43 Euro) fiyat belirlemesi tepki yarattı. Oysa Avrupa Ligi’nde oynanacak Marsilya-F.Bahçe maçında sarı lacivertlilere ayrılan biletler sadece 15 Euro (35 lira).

Haberin Devamı

ANADOLU takımlarının her Fenerbahçe maçı öncesi yüksek bilet fiyatları belirlemesi sorun olmaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir-spor-Fenerbahçe karşılaşmasında ev sahibi takımın, deplasman tribün biletlerine 100 TL fiyat biçmesi sarı lacivertli taraftarları isyana sürükledi.
Üstelik Fenerbahçe taraftarları, bu maçtan sadece 5 gün sonra deplasmanda Marsilya ile oynayacakları Avrupa Ligi karşılaşması için sadece 15 Euro bilet parası ödeyecek. Bu nedenle sarı lacivertliler, Eskişehir’de, Marsilya’nın Velodrome Stadı’ndan 3 kat daha yüksek bir ücretle karşılaşmaktan dolayı sıkıntılı...

300 LÄ°RAYA AVRUPA LÄ°GÄ° MAÇIÂ

SARI lacivertlilere Türkiye’de çıkarılan yüksek deplasman maliyetleri, Avrupa ile kıyaslandığında daha da çarpıcı bir anlam kazanıyor. Örneğin bir Fenerbahçe taraftarının Marsilya’ya gidiş-dönüş masrafı, eğer bilet 1 ay önceden alınırsa toplam 250 TL, maç bileti de 15 Euro (35 TL) olmak üzere toplamda 300 TL’yi bile bulmuyor.
Ancak Eskişehir’e giden bir taraftar, yemek ücreti hariç en az 250 TL’yi cebinden çıkartmak zorunda. Hem de yolculuğu uçakla değil otobüsle yapmak zorunda kalıp konfor olarak da çok daha kötü bir stadyumda maç izleme pahasına...

Haberin Devamı

F.Bahçe’ye gelince fiyatlar katlanıyor

ESKİŞEHİRSPOR, sahasında oynadığı Beşiktaş maçında deplasman tribünü bilet fiyatını 35 TL olarak belirledi. Geçtiğimiz sezonun G.Saray maçında ise aynı tribüne 25 TL bedel biçti. Ancak F.Bahçe taraftarı, İzmir’de oynanan Sanica Boru Elazığ, Akhisar ve Kasımpaşa karşılaşmalarında olduğu gibi Eskişehir’de de yine yüksek bedellerle maç izlemek zorunda kalacak... Bu arada Kasımpaşa da Fenerbahçelilere 80 TL’ye bilet satarken, Beşiktaş taraftarlarına ayırdığı tribünü 40 liradan satışa çıkarmıştı.

YÜKSEK bilet fiyatlarını görüşmek için dün toplanan Fenerbahçe Yönetimi’nin konuyla igili bugün bir açıklama yapacağı öğrenildi.

TFF’nin müdahale etme şansı yok

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özertem’den Eskişehirspor- Fenerbahçe karşılaşmasının bilet fiyatları ile ilgili görüşlerini aldık... Özertem, Türkiye’de serbest piyasa ekonomisi olduğunu ve yapabilecekleri bir şey bulunmadığını belirterek, bu konuda kendilerine yalnızca temsilci raporu iletilmesi halinde müdahil olabileceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!