Marsel İlhan'a ev sahibi rakip

Güncelleme Tarihi:

Marsel İlhana ev sahibi rakip
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 11:29

Sezonun ilk Masters turnuvası olan Indian Wells'de boy gösterecek olan Marsel İlhan'ın eleme turlarındaki ilk rakibi belirlendi.

Haberin Devamı

Marsel, ev sahibi raket Rhyne Williams ile karşılaşacak.

tenisdunyasi.net'in haberine göre, milli raket Marsel İlhan, elemelerde yaşadığı talihsizliğe sahne alacağı Indian Wells Masters'da son vermek istiyor. Eleme turlarından dahil olmaya çalıştığı son yedi turnuvada ana tablo yüzü göremeyen Marsel, Kaliforniya eyaletindeki prestijli organizasyonda bu kez şeytanın bacağını kırmaya çalışacak.

Bu yoldaki ilk rakibi ise elemelere wildcard ile katılan ABD'li Rhyne Williams. Marsel, ilk kez kozlarını paylacağı klasmanın 427. basamağında bulunan Williams'ı geçmesi halinde Estonyalı Jurgen Zopp ile Alman Mischa Zverev arasındaki karşılaşmanın galibiyle ana tabloya kalabilmek için oynayacak.

Hafta başında açıklanan yeni dünya sıralamasında iki basamak düşerek 109 numaraya gerileyen Marsel, 1000 puanlık Indian Wells Masters'daki ilk deneyimini geçen yıl gerçekleştirmiş, direkt olarak girdiği ana tablonun ilk turunda Kanadalı Milos Raonic'e boyun eğmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!