Markus Münch: "Beşiktaş'tan bir gülen ve bir ağlayan gözle ayrıldım"

Güncelleme Tarihi:

Markus Münch: Beşiktaştan bir gülen ve bir ağlayan gözle ayrıldım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2001 00:00


Beşiktaş'dan, Borussia Mönchengladbach'a transfer olan Markus Münch, Beşiktaş'dan bir gözü yaşlı ayrıldığını söyledi.
Haberin Devamı

Beşiktaş'tan, Almanya 1. Lig takımlarından Borussia Mönchengladbach kulübüne transfer olan Markus Münch, dönüş kararı alınca çok zorlandığını belirterek, "Türkiye'den bir gözüm yaşlı ayrıldım" dedi. Almanya ligine dönmekle yeni bir imaj yaratmak istediğini söyleyen 29 yaşındaki Münch, yeni takımın en ünlü oyuncusu.

TÜRKİYE'Yİ UNUTMAYACAĞIM

Önce Bayern Münih'de, ardından İtalya ve son olarak Beşiktaş'da top koşturan Münch, Türkiye ile anılarını şöyle değerlendirdi: "Aslında Beşiktaş'ta kalmak istiyorum, çünkü orada herkes bana saygı gösterdi ve faslasıyla sevgi verdi. Türkiye'de mevcut olan aşırı ve fanatik futbol sevgisi yüzünden çoğu zaman kapı önüne adım bile atamıyorduk, hatta özel hayatımız bile yoktu. Ancak edindiğim tecübe ve yaşadığım coşkuyu asla unutmayacağım. Bunları yaşamak müthiş bir duyguydu. Beşiktaş'tan gerçekten bir gülen ve bir ağlayan gözle ayrıldım."

ÖRNEK OLMAK İSTİYORUM

Beşiktaş'tan bir milyon marka transfer olan Münch, Almanya'da oynayan gençlere, Türkiye gibi dış ülkelerden alınan tekliflere olumlu bakılmasını önerdi. Münch, "Yurtdışından edinen tecübelerle çok önemli. Ben Mönchengladbach'a gelmemin nedeni ise takımın genel olarak gençlerden oluşması. Bu futbolculara örnek olmak istiyorum. Takımla başarılı olacağıma da kesin inanıyorum, aksi taktirde gelmezdim. ben bu fırsatı çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum" dedi. (dha)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!