Maradona'dan sürpriz kadro

Güncelleme Tarihi:

Maradonadan sürpriz kadro
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 09:18

Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, pazarlıklarla geçen sancılı bir günün ardından Dünya Kupası öncesi aday kadrosunu açıkladı.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde aralarında Zanetti ve Cambiasso gibi isimlerin de yer aldığı 30 kişilik listeyi açıklayan Maradona, daha sonra AFA başkanı Grondona ile sıkı bir pazarlığa başladı. Gün içinde AFA'nın resmi web sitesine ulaşılamazken, nihayet akşam saatlerinde anlaşmaya varıldı.

Maradona'nın sürprizlerle dolu listesinde ülke içinde oynayan futbolculara özel ağırlık verdiği görüldü. Colon'dan Ariel Garcé, Newell's Old Boys'dan Manuel Insaurralde, Lanus'dan Sebastian Blanco listenin öne çıkan yerli oyuncuları oldu. İnter'den Javier Zanetti ve Esteban Cambiasso, Barcelano'dan Gabriel Milito'nun Güney Afrika vizesi alamamaları ise listenin diğer sürprizleri oldu.

ARJANTİN'İN 30 KİŞİLİK GÜNEY AFRİKA KADROSU ŞÖYLE:

KALECİLER: Sergio Romero (AZ Allkmar), Mariano Andujar (Catania) ve Diego Pozo (Colon).

Haberin Devamı

SAVUNMA OYUNCULARI: Nicolás Otamendi (Velez Sarsfield), Martín Demichelis (Bayern Munich), Walter Samuel (İnter Milan), Gabriel Heinze (Olympique Marseille), Nicolás Burdisso (AS Roma), Clemente Rodríguez (Estudiantes), Ariel Garcé (Colon), Juan Manuel Insaurralde (Newell's old Boys) ve Fabricio Coloccini (Newcastle United).

ORTA SAHA OYUNCULARI: Jonás Gutiérrez (Newcastle United), Javier Mascherano (Liverpool), Juan Sebastián Verón (Estudiantes), Angel Di María (Benfica), Juan Mercier (Argentinos Juniors), Javier Pastore (Palermo) , Mario Bolatti (Florentina), Sebastián Blanco (Lanas), José Sosa (Estudiantes), Maximiliano Rodríguez (Liverpool) ve Jesús Dátolo (Olympiakos).

FORVETLER: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Martín Palermo (Boca Juniors), Sergio Agüero (Atletico Madrid), Diego Milito (Inter de Milan), Carlos Tevez (Manchester City) ve Ezequiel Lavezzi (Napoli)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!