ManU efsaneleri hayranlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

ManU efsaneleri hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2012 12:37

Manchester United'ın eski futbolcularından Viv Anderson ve Ronney Johansen, Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda Çin'in Şanghay kentinde hayranlarıyla buluştu.

Kırmızı Şeytanlar olarak da bilinen İngiliz futbol devi Manchester United'ın resmi sponsoru THY'nin düzenlediği etkinliğe, Çinli sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Şanghay Radisson Otel'de düzenlenen tanışma toplantısında konuşan THY Şanghay Müdürü Erkan Erdoğan, THY'nin, Avrupa ve dünyada uçuş ağını her geçen gün genişleterek, bugün dünyada toplam 190 kente uçtuğunu söyledi.

Erdoğan, Manchester United ve Barcelona gibi dünyaca ünlü futbol takımlarının sponsoru olan THY'nin, Çinli işadamı ve turistlerin tercih ettiği bir havayolu şirketi konumunda olduğunu vurguladı.

İngiliz kulübünün iki eski futbolcusu Anderson ve bir dönem Beşiktaş'ta da forma giymiş olan Johansen'in hayranlarıyla buluştuğu etkinlikte, katılımcı firmaların temsilcileri ve futbolseverlere çekilişle Türk kültürüne has kahve seti ve seramik tabak gibi hediyeler dağıtıldı.

Çinli futbolseverler, sevdikleri futbolcularla top sektirme yarışması yaparken hayranı olduğu futbolculara forma imzalattı.

Eski futbolcuların sırayla hayranlarına fotoğraf dağıtması ve fotoğraf çektirmesiyle etkinlik sona erdi.

THY Pekin Müdürü Veysel Taş da, THY'nin dünya yıldızları ve takımlarına sponsorlukları kapsamında Çin genelinde etkinlikler gerçekleştirdiğini belirterek, böylece Türkiye ve THY'nin tanıtımı açısından fayda sağladığını ifade etti.

Taş, düzenlenen bu tür etkinlikler sayesinde Türkiye ve THY'nin bilinirliğinin arttığını sözlerine ekledi.

Pekin ve Şanghay'da düzenlenen etkinliklerin ardından, yıldız futbolcular Güney Kore'nin başkenti Seul'de de hayranlarıyla buluşacak.

"Beşiktaş ve İstanbul ile ilgili çok anım var

Tanışma toplantısının ardından Rooney Johansen, bir dönem Beşiktaş'da oynadığını hatırlatarak, “Beşiktaş ve İstanbul ile ilgili bir çok anım var. İstanbul keşfedilecek şeylerle dolu, harika bir şehir” diye konuştu.

Türk futbolunu yakından takip ettiğini söyleyen Johansen, “Beşiktaş, lider Galatasaray'ın oldukça gerisinde fakat play-off oynanmadan her şey bitmiş sayılmaz” yorumunda bulundu.

Düzenledikleri organizasyon için THY'ye teşekkür eden eski futbolcu, “THY ile seyahat çok konforlu” yorumunda bulundu.

THY'nin Manchester United'ın yanı sıra İspanyol futbol devi Barcelona, efsane basketbolcu Kobe Bryant ve yıldız tenisçi Caroline Wozniacki ile sponsorluk anlaşması bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!