Manisaspor'a ağır darbe

Güncelleme Tarihi:

Manisaspora ağır darbe
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2013 15:00

Ptt 1. Lig'de zirve yarışı yapan ekiplerden Manisaspor, Tavşanlı Linyitspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek Süper Lig yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı.

Haberin Devamı

Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan mücadelede Tavşanlı Linyitspor'un ve maçın tek golü 60. dakikada Mesut Saray'dan geldi. Bu sonuçla Manisaspor 46 puanda kalarak lider Kayseri Erciyesspor ile arasındaki 5 puanlık farkın eritme fırsatından faydalanamadı.

Ligde kalma mücadelesi veren Tavşanlı Linyitspor ise 27 puana ulaşırken gelecek haftalar için çok önemli bir üç puanı cebine koydu.

Tok: “Kazandığımız için çok mutluyum”

PTT 1. Lig'de Manisaspor'u sahasında mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ümit Erol Tok, “Bu maçı galibiyet için oynayacağımızı söylemiştim ve kazandığımız için çok mutluyum” dedi. Tok, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kendileri için önemli bir maçı kazandıklarını söyledi. Her geçen gün takımın fiziksel durumu ve oyun anlayışının iyi gittiğini belirten Tok, “Bu maçı galibiyet için oynayacağımızı söylemiştim ve kazandığımız için çok mutluyum. Bundan sonra bütün maçlara kazanmak için çıkacağız. Zor yenilen bir takım olmak istiyoruz” dedi. Tok, fizik olarak bazı sorunları bulunduğunu ve bunları günden güne giderdiklerini anlatarak, iyi bir TKİ Tavşanlı Linyitspor ortaya koymak istediklerini ifade etti.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise hem kendilerinin hem de TKİ Tavşanlı Linyitspor'un zor bir maça çıktığını vurguladı. Kütahya'ya gelmeden önce takımının iki haftadır kazandığını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini kaydeden Erginer, şöyle konuştu: “Hava ve saha şartları, oyuna etki etti. Bu hava ve saha şartlarından çok verim beklenemez. Mücadele gücü iki takımın da yüksekti. Önemli bir avantaj kaybettik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarmamız lazım. Önümüzde uzun ve bir o kadar da kısa 8 hafta var. Tabii ki, yaptığımız hatalardan gerekli dersleri çıkaracağız. Bu yenilgiyi gelecek Göztepe maçında telafi edeceğiz. Bu saha şartları, bir gol atanın kazanacağını gösteriyordu. Gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Duran toptan da bir gol yedik. Aslında bir konsantrasyon eksikliği oldu. Çok da pozisyon vermedik rakibe ama sonuçta mağlup olduk.”

Günün diğer sonuçları:

1461 Trabzon 4-2 Bucaspor
Gaziantep BLD 1-1 Ankaragüü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!