Manisa’da zemin baş ağrıttı

Güncelleme Tarihi:

Manisa’da zemin baş ağrıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2015 23:29

MANİSA19 Mayıs Stadı’nın zemini yine bildiğimiz gibiydi!

Haberin Devamı

Uzun süredir kötü zemini ile futbolcuların korkulu rüyası haline gelen Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zeminindeki görüntüler yine dikkat çekiciydi. Akhisar Belediye Kulübü Basın Sözcüsü Evren Acar’ın, “Elimizden geleni yaptık” açıklaması ve Ege temsilcisinin yoğun çalışmasına rağmen zeminin bozukluğu oyuncuları da rahatsız etti. Özellikle Galatasaray taraftarının yer aldığı taraftaki zeminin bozukluğu herkesin dikkatini çekti.

KAYA GİBİ...

GALATASARAY adına önemli bir geri dönüş de Semih oldu. Genç savunmacının dönüşü önemli kazanımları sağladı. Birincisi, sarı kırmızılı takım daha az pozisyon veren ve daha az hata yapar hâle döndü. İkincisi, Hamit ve Melo gibi savunma önü karşılayıcısı olmamasına rağmen ayakta kalabilen bir defans oldu.

Üçüncüsü, Semih’in geri kaçmadan rakibin önde karşılayan ve basan oyun karakteri sayesinde takım daha az geri koşu yapıyor ve dolayısı ile zinde kalıyor. Dördüncüsü ise, Galatasaray’ın son dönemlerde sıkça verdiği görüntü olan sonucu aldıktan sonra oyundan kopma işi ortadan kalktı.

Haberin Devamı

BENİM İÇİM RAHAT

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray’a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Carlos şunları söyledi: “Benim için rahat. Sergilediğimiz oyun benim açımdan iyiydi. Galatasaray gibi bir takımdan ilk atakta gol yiyorsan, bazı hataları kendimizde aramak lazım. Ama sergilediğimiz oyun genel anlamda iyi.”

“DAHA İYİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Akhibar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Bu sezon ligde tutunmayı başardık. İlerleyen dönemde daha başarılı bir grafik çizmek için çalışacağız” dedi.

YILDIRIM VE YARSUVAT BİR ARAYA GELİYOR

G.SARAY’ın başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelemeyen Duygun Yarsuvat, Yıldırım ile buluşuyor.Sporx’in haberine göre, Yarsuvat ile Yıldırım, avukat Emre Kapukaya’nın önderliğindeki İstanbul Barosu ve spor hukuku komisyonunun konferanında 7 Mayıs Perşembe günü 13.30’da Çağlayan’daki Savcı Mehmet Kiraz Adliyesi’nde bir araya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!