Malatya da hakemleri protesto edecek

Güncelleme Tarihi:

Malatya da hakemleri protesto edecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2006 01:25

MALATYASPOR’un, 2 Nisan Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçına siyah forma ile çıkmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu bildirildi.

Sarı kırmızılı kulübün ikinci başkanı İlhan Kavuk, sezon boyunca hakemlerin birçok maçta kritik hatalar yaptıklarını öne sürerek, "Bu sezon hakem hatalarından dolayı 15 puanın üzerinde bir kaybımız oldu. Son 4 haftaya baktığınızda bizim maçlarda yapılan hakem hatalarının nelere mal olduğunu daha iyi göreceksiniz. Son olarak Vestel Manisaspor maçında kalecimiz Fevzi’nin sakatlandığı pozisyonda rakibin tamamen sakatlamaya yönelik yaptığı harekete maçın hakeminin kart bile göstermemesi artık verilen kararların hata olmaktan çıktığını bize göstermiştir. Bu noktada federasyona başvurarak kendi evimizde oynayacağımız Ankaraspor maçına siyah formayla çıkmak isteğimizi bildirdik. Federasyonun vereceği kararı bekliyoruz" diye konuştu.

Kaleci Fevzi isyan etti:

İNSANLIK DIŞI HAREKET


VESTEL Manisaspor ile önceki gün yapılan maçta Holosko’nun darbesiyle dizinden ciddi biçimde sakatlanan Malatyaspor’un kalecisi Fevzi Tuncay, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak. Yarın ameliyat edilecek olan tecrübeli kaleci, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, Holosko’ya ateş püskürdü. Fevzi, "Yapılan hareket ortada. Bırakın futbolu, insanlığın da dışına çıkılarak yapılmış bir hareket. Ha bana ateş edip ayağımdan vurmuş, ha da bunu yapmış" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!