Mahmut Uslu'dan Duygun Yarsuvat'a: Cavcavlaşma!

Güncelleme Tarihi:

Mahmut Usludan Duygun Yarsuvata: Cavcavlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 11:25

Fenerbahçe Genel Sekreteri son dönemde sarı lacivertli kulüp hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'a sert çıktı: "Yaşına başına hürmet ediyoruz, cevap vermiyoruz. Ama kendi kulübüyle ilgilenmeli. Cavcavlaşmasa daha iyi olur."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı lacivertli takımın Antalya'da hazırlıklarını sürdürdüğü devre arası kampında önemli açıklamalarda bulundu. Uslu'nun açıklamaları şöyle:

"BİZİM KURUCULARIMIZ SAINT JOSEPH'LİDİR"
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın, "Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar kurdu" iddiasına cevap veren Uslu, "Bizim kurucularımızın kim olduğu bellidir. Tüzüğün 2. maddesinde yazılıdır zaten. Bizim kurucularımız Saint Joseph'lidir. Galatasaraylı değillerdir. Ama demek ki Aziz Yıldırım 100 yıl öncesini görmüş ve 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' demiş. O arkadaşlar da önce Galatasaraylıymış ve daha sonra Fenerbahçeli olarak kurmuşlar demek ki! Hatta size şunu da söyleyeyim; dün, Alanyaspor'da yer alan Galatasaraylı bir yönetici, Fenerbahçeli olacağını ve normal değil kongre üyesi olacağını beyan etti" ifadelerini kullandı.

Mahmut Usludan Duygun Yarsuvata: Cavcavlaşma
3 TEMMUZ'UN 50 MİLYON DOLARLIK SIRRI

Haberin Devamı

"YARSUVAT KENDİ KULÜBÜYLE İLGİLENSİN"
Duygun Yarsuvat'ın kendi kulübü ile ilgilenmesi gerektiğini belirten Uslu, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a gönderme yaparak, "Duygun Yarsuvat'ın yaşına başına hürmet ediyoruz, cevap vermiyoruz. Kendi problemleriyle ilgilensin. Bence kendi kulübü ile ilgilense ve kendi kulübü ile ilgili açıklamalar yapsa daha yararlı olur. Cavcav'laşmasa daha iyi olur" diye konuştu.

"FORVET TRANSFERİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"
Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın daha önce açıkladığı söz konusu forvet transferi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mahmut Uslu, "Evet, forvet transfer için çalışmalarımız sürüyor ancak kesin diye bir şey yok. Kiralık olarak almayı düşünüyoruz. Elimizde 8 yabancı var. Bunların hepsini düşününce bir hayli sıkıntılı gözüküyor. Hali hazırda zaten çok iyi bir takımımız var. İnşallah yine şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

Mahmut Usludan Duygun Yarsuvata: Cavcavlaşma
YARSUVAT: FENERBAHÇE'Yİ GALATASARAYLILAR KURDU

"OZAN İÇİN 4.5 MİLYON EURO İSTENİRSE KONUŞURUZ"
"Ozan Tufan için kulübü 10 milyon Euro istedi biz de kendilerini bizim verebileceğimiz rakamın 4 milyon avro olduğunu söyledik. Kulüpler kendi oyuncularına istedikleri değeri biçebilirler. 15 milyon Euro da isteyebilirler ama bize 10 milyon Euro denince 'Baba, 10 milyon Euro bizim için çok dedim' Sonra o konu kapandı ancak şimdi yeniden 5-5.5 milyon Eurol'ara çıktı fiyatlar. Ama bize 4.2 ve 4.5 gibi bir rakamlar verilse oturur başkanımız ile konuşuruz."

Haberin Devamı

"ERKAN FİKRİNİ DEĞİŞTİRİR Mİ BİLEMEM!"
"Erkan Zengin gider kendi problemini hallederse bizim herhangi bir şeyimiz yok. Erkan Zengin'in 'Beni zorla bir yere yollayamazlar' dediğini kendi kulağım ile duydum. Ama sonra fikrini değiştirirse onu bilemem.

"EMRE İLE SEZON SONU GÖRÜŞECEĞİZ"
Emre ve Emenike'nin sezon sonunda takımdan ayrılması söz konusu değil. Takımda beş oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Emre'nin kontratı bitiyor. Kendisi bizim kaptanımız ve en değerli oyuncularımızdan bir tanesi. Sezon sonu gelince oturur değerlendiririz. Emenike'nin ise kontratını zaten devam ediyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!