GeriKahve Falı Falda Büyücü Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyücü Şapkası Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Büyücü Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyücü Şapkası Çıkması Anlamı

Falda Büyücü Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyücü Şapkası Çıkması Anlamı

"Falda büyücü görmek, önemli simgelerden biridir. Anlam bakımından çok önemli hadiseler hakkında bilgi verebilir. Bu nedenle siz de falda büyücü görmenin de demek olduğunu öğrenebilir, geleceğe dair ipuçlarını takip edebilirsiniz. Falda büyücü görmek ne demek? Kahve falında büyücü şapkası çıkması anlamı nedir sizler için tüm detaylarıyla derledik."

Falda büyücü görmek, pek de iyi şeylere delalet etmez. Genel anlamda kötü kalpli, riyakâr, arkadan iş çeviren ve dedikodu yapan birini temsil eder.

FALDA BÜYÜCÜ GÖRMEK NE DEMEK?

Büyücü figürü, fincan sahibinin kötü günler göreceğine ve bu duruma bir kişi tarafından sebep olacağına işarettir. Genel anlamda büyücü sembolü, dışarıdan gelecek tehlike olarak yorumlanır. Önemli olan bu tehlikeyi görüp engel olacak çalışmalar yapmak ve etrafındaki kişiler dikkat edilmesi gerektiğinin farkına varmaya delalet eder.

KAHVE FİNCANINDA BÜYÜCÜ GÖRMEK NE DEMEK?

Büyücü sembolü fincanın dibinde görünmüşse, fincan sahibinin parasını bir kişiye kaptıracağına ve bunu geri kazanmak için çok mücadele vereceğine işaret eder.

Büyücü sembolü fincanın ortasında gözüküyorsa, uzak bir akraba tarafından ihanete uğranacağına ve huzurun kaçacağına delalet eder.

TABAKTA BÜYÜCÜ GÖRMEK

Hane içine, fitne ve fesat gireceğine fakat aklı başında ve bilgili yaşlı aile bireylerinin bu durumu görüp önlem alacağına işaret eder. Şansızlıkların, fincan sahibinin peşini bırakacağına ve yaşlı birisinden destek göreceği şeklinde yorumlanabilir.

KAHVE FİNCANINDA BÜYÜCÜ ŞAPKASI ÇIKMASI ANLAMI

Beklenmedik bir zamanda, ailenin tam da ortasında büyük fakat olumsuz bir olayın vuku bulacağına işaret eder. Bu olayın herkesi derinden etkileyeceğine ve izlerinin uzun zaman sonra silineceğine yorumlanır. Eğer şapka ters dönmüşse, o vakit planlı bir şekilde yapılacak olan kötülüğün bir felaketle sonuçlanmayacağına ve her şeyin tersi olacağına delalettir. İşlerin yolunda gideceğine ve belanın üstesinden gelineceğine yorumlanır.

False