Mahkemeye versem transfer yapamazlardı

Güncelleme Tarihi:

Mahkemeye versem transfer yapamazlardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 00:00

Yönetimin alacaklarını ödemediğini açıklayan milli futbolcu, yargıya gitmesi durumunda sarı kırmızılı kulübe transfer yasağı geleceğini hatırlatırken, hakkını arayacağını söyledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın sözleşme yenilemeyerek yollarını ayırdığı eski futbolcusu Hasan Şaş, sarı kırmızılı kulüpte parasının kaldığını belirterek, “Galatasaray’ı mahkemeye verseydim transfer yapamazlardı” dedi. “www.maraton.com.tr” adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan ünlü futbolcu, daha önce aleyhinde konuşmak istemediği G.Saray Kulübü’nü bu kez deyim yerindeyse topa tuttu.        

Çocuklarımın parası   

Kendisinin hedef olarak seyircinin önüne atıldığını dile getiren Şaş, “Ancak insanların bilmediği bir şey var. Bütün arkadaşlarım paralarını aldılar. Benimse bütün alacaklarım kulüpte duruyor. Buna rağmen ben bir uzlaşma bekliyorum yönetimden. Uzlaşma olmazsa yapacak pek fazla da bir şeyim kalmıyor. O paralar benim çocuklarımın parası” diye konuşarak, konuyu mahkemeye taşıyacağının sinyalini verdi.

Haberin Devamı

Fener’den 5 teklif aldım       

G.Saray’da oynarken F.Bahçe’den 5 kere teklif aldığını ama bunları kabul etmediğini açıklayan milli futbolcu, sarı kırmızılı formadan kopuşunu, “Diğer arkadaşların ayrılışını gördükten sonra iyi şekilde ayrılmayı beklemiyordum. Bu G.Saray’da sanki bir gelenek haline geldi. Ama diğer arkadaşlarıma kendi taraftarları küfür etmedi. Özellikle Hamburg maçından bahsediyorum. Ali Sami Yen’den alkışlarla gitmek isterdim” sözleriyle anlattı.
Küskünlüğünü her cümlesinde ortaya koyan Şaş, “Seyrantepe açıldığında, UEFA kadrosu ile o zamanki takım açılış maçı yapsa ve siz de davet alsanız kabul eder misiniz?” sorusunu, “O günkü yönetimin durumuna bağlı. Şu an olsa kabul etmem. Bana yapılanları hazmetmem lazım. En az 1 yıl geçmesi lazım. Ben böyle gönderilmeyi hak etmedim. Islıklar, küfürler, cep telefonuma mesajla gönderilmeyi hak etmedim” diye yanıtladı.

Rijkaard’ın başarısı yok

Sarı kırmızılıların eski yıldızı ayrıca G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Rijkaard’ın Barcelona dışında bir başarısı yok. Geçen sene de Guardiola 3 tane kupa aldı. Ondan önce Cruyff vardı, o da Barcelona’da kupa aldı. Barcelona’ya kim gelse 2 senede bir kupa aldı. Rijkaard’ın G.Saray’da alacağı UEFA Kupası onun tekrar Avrupa’da bir yerlere gelmesini sağlayacak. UEFA Kupası’nı bu kadro ile kaldırması lazım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadro Türkiye’nin üzerinde

Ayrıca bu sezon yaşanabilecek bir başarısızlığın yönetimin de sonu olacağını iddia eden Hasan Şaş, “Bu kulüpte hiçbir teknik direktöre böyle iyi bir kadro verilmedi. Geçen sene ligi 5. bitirdiler, bu sene de başarısız olurlarsa birçok şey yerinden oynayacak. Neler oynayabilir? Yönetim yerinden oynayabilir, mart  ayında seçim var çünkü. Galatasaray bu kadrosu ile Fransa’da, Almanya’da şampiyon olabilir. Türkiye ligi için fazla bir kadro” dedi.

Arda yurt dışına gitmeli

ESKİ takımı ile ilgili pekçok konuda açıklama yapan Hasan Şaş, “Arda yurt dışına gitmeli mi?” sorusunu şu cümlelerle cevapladı:
“Türkiye’de hiçbir şey daha iyi olmaz. Mustafa Denizli 2 kupalı adam ne oldu? 3 haftada herkes yerin dibine sokuyor. O zaman bu Arda için de geçerli, Tuncay için de geçerli, başkası için de geçerli. Arda buradaki misyonunu tamamladığı anda yurt dışına gidecek. Gitmez ise burada mutlaka bir sezonu kötü geçecek ve üstüne gelecekler.
Sonraki sezon tekrar iyi oynamaya çalışacak ve bir başka sezon tekrar düşüş yaşayacak ve ne olacak? Sonuçta Arda yorulacak. İnşallah UEFA Kupası’nı bu sene veya önümüzdeki sezon kaldıracağı zaman hemen orada yurt dışına gideceğini açıklayacak. Yoksa onun dışında Arda için Türkiye’de daha fazla şey olacağına  inanmıyorum. Bu sözü Arda’nın futbolculuğu açısından değil, insanların bakış  açısından dolayı söylüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!