Maçtan notlar

Güncelleme Tarihi:

Maçtan notlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tribünler tıklım tıklım

35 bin seyirci kapasiteli Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdiler. 60 Paund'dan (yaklaşık 46 milyon lira) satışa çıkarılan biletlerin tamamı iki gün önceden satıldığı için, maç günü stada gelen binlerce taraftar dışarıda kaldı.

Deprem psikoloğu

G.SARAY yönetiminin, futbolcuları deprem psikolojisinden kurtarması için görevlenderdiği psikolog Turgay Biçer, 3 haftadır sarı kırmızılılara özel seanslar uyguluyor. Futbolcularla bire bir görüşmeler yapan Biçer, ‘‘Futbolcular deprem paniğini üzerlerinden attılar. Moralleri çok iyi’’ diye konuştu.

Türkler'e özel yol güzergahı

İNGİLİZ polisi olay çıkmasını önlemek için Chelsea ve Galatasaray taraftarlarını ayrı kapılardan stada aldı. Maç bitiminde de Türk futbolseverlere özel bir güzergah belirleyen İngiliz polisi, bu yolu kullanmayan tüm taraftarları gözaltına aldı.

Chelsea'den bilet eziyeti

UEFA kuralları gereği Türk futbolseverlere 3 bin bilet ayırması gereken Chelsea Kulübü, sadece 1.500 kişilik kontenjan ayırdı. Chelsea kulübünün bu uygulaması nedeniyle bazı Türkler, karşılaşmayı İngiliz taraftarların arasında seyretmek zorunda kaldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!