Maçtan kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Maçtan kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tribünlerden PKK’ye lanet

Ali Sami Yen Stadı'na gelen Galatasaray ve İstanbulspor taraftarları maçtan önce bölücü terör örgütü aleyhine tezahürat yaptılar. İki takım taraftarları bir ağızdan ‘‘Kahrolsun PKK’’ diyerek slogan attılar ve bölücübaşı Abdullah Öcalan aleyhine bağırdılar.

Löw, Ali Sami Yen’de

Dünkü maçı çok sayıda ünlü spor adamı da izledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Joahim Löw, maçı takip ederken ezeli rakipleri hakkında da bol bol not aldı. Bu arada menajer Bayram Tutumlu ve Rumen futbolcuların menajeri Becali de maça geldi.

Dört büyükler toz duman

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray ve Trabzonspor, 21. hafta maçlarında 3 puana ulaşamadı. Samsun'da 1-1 berabere kalan F.Bahçe'nin ardından, Beşiktaş sahasında oynadığı Altay maçında aynı sonuçla 2 puan bıraktı. Trabzon, Kocaeli'ye kendi sahasında 3-0 yenilirken, G.Saray da İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı.

İdman dozu yükseliyor

Bugün izin yapacak olan G.Saraylı futbolcular, Erzurumspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklar. Teknik Direktör Fatih Terim, çalışma temposunu ağırlaştıracağını belirterek, yarın, çarşamba ve perşembe günleri günde çift idman yaptıracağını açıkladı.

İstanbulspor’a Terim koruması

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçtan sonra futbolcularının, İstanbulsporlu rakipleriyle diyaloğa girmesini önlemek için Saffet Susiç'in yanına giderek, soyunma odasına kadar eşlik etti.

10 bin dergi dağıtıldı

Türkiye Futbol Vakfı dün akşam oynanan Galatasaray-İstanbulspor maçı öncesinde tüm taraftarlara ücretsiz olarak Stadyum dergisini dağıttı. 10 bin adet basılan dergide spor yazarlarının görüşleri ve taraftarlara centilmenlik çağrıları yer aldı.

Susiç: En zevkli maç

İstanbulspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, iki takımın da mükemmel mücadele ettiğini belirterek, ‘‘Son zamanlarda seyrettiğim en zevkli maçtı. Puan almayı haketmiştik. Kimse hakeme kusur bulmasın. Büyük takımlar kazanamayınca, hemen hakeme yükleniyorlar’’ dedi,



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!