Maçları eksik ama hala lider

Güncelleme Tarihi:

Maçları eksik ama hala lider
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2011 10:30

İngiltere Premier League'in 23. haftasında, Tottenham Hotspur ile deplasmanda golsüz berabere kalan Manchester United maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Formda bir sezon geçiren Tottenham Hotspur'a konuk olan Manchester United, 74. dakikada Rafael'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı maçta sahadan bir puanla ayrıldı. “Kırmızı Şeytanlar” bu beraberliğin ardından puanını 45'e çıkardı.

Haftanın en gollü mücadelesinde Manchester City, sahasında Wolverhampton Wanderers'ı 4-3 yenerek zirve takibini sürdürdü. Evsahibi takımın gollerini 40. dakikada Kolo Toure, 49 ve 66. dakikalarda Tevez ile 54. dakikada Yaya Toure atarken, konuk ekibin gollerini 12. dakikada Milijas, 68. dakikada penaltıdan Doyle ve 86. dakikada Zubar kaydetti.

Son 11 haftada 10 puan toplayarak liderlikten 5. sıraya kadar gerileyen Chelsea, sahasında Blackburn Rovers'ı Ivanovic ve Anelka'nın golleriyle 2-0 yendi ve rahat bir nefes aldı.

Haftanın derbi maçında Liverpool sahasında Everton'ı ağırladı. Meireles ile öne geçen “Kırmızılar”, Distin ve Beckford'un ikinci yarının hemen başında attıkları gollerle 2-1 geriye düştü. Kuyt'ın penaltı golüyle eşitliği yakalayan Liverpool haftayı bir puanla kapadı.

Londra derbisinde Arsenal, ligde son sırada yer alan West Ham United karşısında 3 puana 3 golle uzandı. “Topçular”ın gollerini Robin van Persie (2) ve Walcott attı.

Tuncay Şanlı'nın 90 dakika forma giydiği ve performansıyla büyük beğeni topladığı maçta Stoke City, sahasında Bolton Wanderers'ı 2-0 yendi. Milli futbolcunun “maçın adamı” seçildiği mücadelede, evsahibi takıma galibiyeti getiren golleri Higginbotham ve Etherington kaydetti.

Ligde 23. hafta maçlarında alınan diğer sonuçlar şöyle:

West Bromwich-Blackpool.........: 3-2
Wigan-Fulham....................: 1-1
Birmingham-Aston Villa..........: 1-1
Sunderland-Newcastle............: 1-1

GOL KRALLIĞI YARIŞI

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov ile Manchester Cityli Carlos Tevez 14'er golle ilk sırada yer alıyor.
Bu futbolcuları 11 golle Andy Carroll (Newcastle United), 10 golle Kevin Nolan (Newcastle United), 9 golle de Samir Nasri (Arsenal), Johan Elmander (Bolton Wanderers), Tim Cahill (Everton) ve Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur) izliyor.

24. HAFTA

22 Ocak Cumartesi: Wolverhampton-Liverpool, Arsenal-Wigan, Blackpool-Sunderland, Everton-West Ham, Fulham-Stoke, Manchester United-Birmingham, Newcastle-Tottenham, Aston Villa-Manchester City,
23 Ocak Pazar: Blackburn-West Bromwich.

PUAN DURUMU

Haberin Devamı

Maçları eksik ama hala lider

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!