Maçlara gelmeniz için soyunmamız mı lazım

Güncelleme Tarihi:

Maçlara gelmeniz için soyunmamız mı lazım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2011 00:00

Fransa Kadın Milli Futbol Takımı’nın futbolcuları objektifler önünde soyunup cüretkâr pozlar verdiler. Kadın futboluna ilgiyi artırmak isteyen sporcular, “Maçlarımızı izlemeye gelmeniz için böyle mi sahaya çıkalım” dediler.

Haberin Devamı

ALMANYA’da 2011 Dünya Kadınlar Futbol Şampiyonası’na katılan Fransa Kadın Milli Takımı futbolcuları çıplak pozlar verdi. Aynı grupta oldukları Almanya ile grup birinciliği maçına çıkacak olan Fransız Kadın Milli Takımı’ndan Gaetana Thiney (25), Corine Franco (27) ve Elodi Thomis cüretkar pozlarıyla göz kamaştırdılar. Bild Am Sonntag Gazetesi’nde “Futbolun reklamı” manşetiyle verilen haberde, Fransız Milli Takımı’ndan Thomis, Thiney ve Franco’nun fotoğrafları da yer aldı.

Sahaya da mı böyle çıkalım

Kanada karşısında 4-0 galip geldikleri maçta attıkları goller yanında oynadıkları güzel ve başarılı futbolla da dikkat çeken Fransa Milli Takım futbolcuları çıplak pozları futbol adına verdiklerini söylediler. Fransa’da fazla ilgi görmeyen Kadın Futbolu’nun gelişmesini sağlamak için objektifler karşısına geçtiklerini belirten futbolcuların resimleri kartpostal ve plaketlarde yer alacak. Fransa Futbol Federasyonu milli futbolcuların çıplak pozlarıyla süslü afişlerde “Maçlarımızı izlemeye gelmeniz için böyle çıplak olarak mı sahaya çıkalım” sloganı yer aldı.

Haberin Devamı

- Kadınların yer aldığı futbol takımlarını daha cazip hale getirmek için çeşitli teknikler de kullanılıyor; iç çamaşırıyla sahaya çıkılan Amerikan futbolu gibi. ABD’li model Alisha Lucik de bu sporun bir oyuncusu.
- İngiliz futbolcu David Beckham da bir reklam çekimi için soyunmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!