Maç yayını yok. Fenerliler isyanda

Güncelleme Tarihi:

Maç yayını yok. Fenerliler isyanda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2010 16:37

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı’nın , Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam İtalya’nın Bergamo takımı ile oynayacağı karşılaşmanın naklen yayın hakkını elinde bulunduran TRT tarafından ‘’Canlı’’ olarak verilmeyeceğinin ortaya çıkması Sarı-Lacivertliler’i isyan ettirdi..

Haberin Devamı

Geçen sezon Fransa’nın Cannes kentinde Şampiyonlar Ligi finalinde 3-2 kaybettiği rakibi ile Burhan Felek Spor Salonu’nda Saat 19.30’da kapışacak olan Fenerbahçe Acıbadem’in gruptaki bu zorlu maçını izleyemeyecek sporseverler şikayetlerini hurriyet.com.tr’ye iletirken, TRT’den anlayış beklediklerini ifade ettiler..

TRT’nin 15’e yakın kanala sahip olduğunu, ancak böylesine önemli ve geçen sezonun rövanşı niteliğindeki bir maçı ‘’Canlı’’ yerine gecenin ilerleyen bir saatinde ‘’Banttan’’ vermeyi uygun gördüğünü söyleyen Fenerbahçeliler, bu yanlışlığın düzeltilmesi gerektiğini vurguladılar..

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz TRT yetkilileri ise, Fenerbahçe-Bergamo voleybol maçının yayın saatinde Meclis TV’nin yayını olduğunu, Meclis’te oturumun bitiş saatine göre karşılaşmayı canlı yayınlayıp, yayınlamayacaklarına o saatte karar vereceklerini ifade ettiler..

Haberin Devamı

İşte bugünün diğer spor olayları ve yayınlanacağı kanallar;

18.00 Nilüfer Belediyesi - Dicle Üniversitesi (Sports Tv)
20.15 Efes Pilsen - U. Olimpija (Skytürk)
22.00 ATP Dünya Turu Finali (Ntvspor)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!