Maç deÄŸil sanki savaÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Maç değil sanki savaş
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 07, 2011 10:54

AMATÖR kümede Bigaspor ile Karagümrükspor arasında oynanan maçta olay çıktı. İlk devrenin ortalarında saha içinde yaşanan gerginlik tribünlere de sıçrarken iki takım taraftarları arasında meydana gelen arbede sonrasında polis iki taraftarı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

AMATÖR MAÇTA OLAY - Web TVÂ

İlyas Bayram Stadı’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmanın 35. dakikasında saha içindeki oyuncular arasında gerilen ortam, tribünlere sıçrayınca iki takım taraftarları arasında adeta meydan savaşı yaşandı. Taraftarlar birbirlerine koltuk, pet şişe ve bozuk para fırlatırken, polis Bigasporlu iki taraftarı gözaltına aldı. Koltukların havada uçuştuğu kavga, çevik kuvvetin müdahalesiyle yatıştı. Olaylar sırasında Karagümrüklü taraftar ve yöneticiler basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterdi. Maç sonrasında ise 1-1’lik beraberliği hazmedemeyen Bigasporlu taraftarlar öfkelerini hakemden çıkardı. Son düdüğün çalmasıyla pet şişe ve koltuklar bu sefer hakemlerin üzerine yağmaya başladı. Öfkesi dinmeyen Bigalı taraftarlar stat dışında da polisle çatıştı. Taraftarlar polise cam şişe ve taş fırlattı.

Haberin Devamı

Konuk Karagümrükspor taraftarları da staddan çevik kuvvet otobüsüyle çıkarılabildi. Olaylar sırasında gözaltına alınan 2 taraftar da Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!